ȘTIRI

ROMÂNII AU TALENT, 4 APRILIE 2014: Cine concurează la ROMÂNII AU TALENT astăzi, 4 APRILIE 2014

ROMÂNII AU TALENT, 4 APRILIE 2014:  Fachiri, magicieni, dansatori din buric, corporatisti cu veleitati de muzicieni, numere de acrobatie vor apărea in aceasta ultima editie a preselectiilor ROMÂNII AU TALENT, din 4 APRILIE 2014,  din sezonul al patrulea al competitiei. 

ROMÂNII AU TALENT, 4 APRILIE 2014: Tot vineri seara, Mihai se va reintalni cu vechii sai “prieteni” de la circul Bellucci, care i-au “condimentat” din plin verile petrecute la “Serviti, va rog”, sub supravegherea lui Nea’ Marin. Daca saptamana trecuta juratul a dat din nou ochii cu un leu de mare, dupa ce vara trecuta un asemenea mamifer l-a lasat cu pantalonii gauriti, in editia aceasta, Mihai va avea parte de o noua surpriza marca Bellucci la ROMÂNII AU TALENT, pe 4 APRILIE 2014, informeaza site-ul emisiunii.

ROMÂNII AU TALENT, 4 APRILIE 2014:  Pe scena, direct in camasa de forta, va veni unul dintre romanii care va incerca sa ii calce pe urme celebrului iluzionist Houdini. Intrat de bunavoie intr-o camasa de forta si lasat sa atarne cu capul in jos, concurentul va face tot posibilul sa evadeze din capcana. Ramane de vazut daca Houdini in varianta romaneasca va reusi sa isi duca la bun sfarsit numarul.

ROMÂNII AU TALENT, 4 APRILIE 2014: Dupa numere care mai de care mai periculoase si mai neobisnuite, vinerea aceasta, juratii se vor delecta cu un moment care ar putea la fel de bine sa fie inclus in show-ul culinar „Masterchef”. Unul dintre concurenti va veni pe scena sa gateasca pentru Andra, Andi si Mihai Petre, insa modul in care va alege sa o faca este unul inedit.

ROMÂNII AU TALENT, 4 APRILIE 2014: Tot pe 4 APRILIE 2014, veti putea revedea toate “reusitele” celor doi “sefi” in materie de numere spectaculoase, inspirate chiar din reprezentatiile concurentilor. Fie ca au spart nuci cu pumnul, au aruncat cutite la tinta sau au dat cosuri de trei puncte la baschet, Pavel si Smiley au dovedit ca sunt multi-talentati si merita sa ii stie toata tara.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button