ROMANII AU TALENT 2016. Câştigătorul EUROVISION, apariţie surpriză în emisiune

de:
13 mai 2016
2 Afișari
ROMANII AU TALENT 2016. Câştigătorul EUROVISION, apariţie surpriză în emisiune

ROMANII AU TALENT 2016: Câştigătorul selecţiei naţionale Eurovision a urcat pe scena emisiunii pentru a le mulţumi românilor pentru solidaritatea din ultima perioadă şi va cânta melodia pe care a creat-o special pentru ei, Moment of Silence, scrie paginademedia.ro.

Sunt foarte fericit pentru invitaţia de a cânta pe scena celui mai mare show de televiziune de la noi, Românii au talent. Le mulţumesc încă o dată tuturor românilor pentru că au fost alături de mine în toată această perioadă şi m-au susţinut. Dovezile lor de solidaritate m-au făcut să trec mai uşor peste cele întâmplate şi m-au motivat să continui. Pentru asta, îmi doresc să le prezint mâine show-ul la care am muncit în ultimele luni împreună cu echipa mea şi să le transmit mesajul puternic al piesei Moment of Silence. Pentru mine, Românii au talent reprezintă cea mai bună ocazie de a prezenta românilor un show de nivelul celui pe care l-aş fi avut pe scena muzicii europene„, a spus Ovidiu Anton.

ROMANII AU TALENT 2016. Juratii, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, sunt nerabdatori sa vada numerele pe care semifinalistii le-au gandit pentru aceasta etapa a competitiei, iar Smiley si Pavel Bartos vor aduce bucuria si energia de pe scena talentului direct in casele telespectatorilor.

Artgenerator, Familia Cinci, Alexandra Lixandru, Florin Bontea, Marius Gheorghiu, Dumitru Sanduta, Adrian Neacsu, Robert Pascari, Nadara gipsy band, Alin Cubix, Manuel Chivari si Cezara Blioju vor crea maine un spectacol memorabil la Romanii au talent si vor face tot posibilul sa cucereasca publicul, care ii poate trimite in marea finala.

ROMANII AU TALENT 2016. Telespectatorii au fost incantati si de doi invitati speciali. Finalistul celui de-al cincilea sezon Romanii au talent, Bogdan Bolohan, va prezenta un moment de dans spectaculos.

Experienta Romanii au talent a fost puternica si motivanta pentru mine, de aceea invitatia de a performa ca invitat in semifinala am primit-o cu mare bucurie. Imi doresc sa le transmit telespectatorilor si publicului din sala un mesaj din sufletul meu. De abia astept scena sub picioarele mele„, a spus Bogdan.

Cookies