ȘTIRI

ROMÂNII AU TALENT 2015: Cine s-a calificat în FINALA ROMÂNII AU TALENT, vineri, 29 mai 2015

ROMÂNII AU TALENT 2015: Cine s-a calificat în FINALA ROMÂNII AU TALENT, vineri, 29 mai 2015: 

Bogdan Bolohan a ridicat o sala intreaga in picioare cu scenariul unui dans creionat in jurul povestii sale de viata: lupta pentru libertate, impotriva dependentei de alcool, in care numai vointa de fier invinge.

Cei trei pusti de la Speed Cubing, care au demonstrat in preselectii de ce le este capabila mintea, si-au intrecut vineri seara limitele. Au memorat cuburile cu care fac spectacol si, legati la ochi, le-au rezolvat apoi in acelasi timp.

ROMÂNII AU TALENT 2015: Cine s-a calificat în FINALA ROMÂNII AU TALENT, vineri, 29 mai 2015: 

La finalul demonstratiei, in semn de respect pentru Andi Moisescu, pentru ca a apasat butonul de aur si i-a trimis direct in semifinala, cei trei concurenti i-au realizat portretul din cuburi.

Ada Cercel – concurenta care a cantat mai intai, la pian, apoi a batut cu putere la tobe si a mai avut energie sa si danseze, a intrat la alegerea juriului, impreuna cu Carmen Cernea.

ROMÂNII AU TALENT 2015: Cine s-a calificat în FINALA ROMÂNII AU TALENT, vineri, 29 mai 2015: 

Carmen a fost cea aleasa de membrii juriului cu majoritate de voturi. „Micuta Ciocarlie” – asa cum a fost numita acum multi ani, cand a cantat cu Maria Ciobanu – a cucerit vineri seara nu numai cu vocea, ci si cu prezenta scenica.

„Ati daruit foarte mult. A venit momenutl sa mai si primiti. Votul meu in seara asta… Carmen Cernea este cel de-al treilea finalist din aceasta seara”, a spus Andi

Vinerea viitoare, de la 20:30, la PRO TV, este ultima semifinala de la Romanii au Talent. Publicul va decide cine intra pe ultimele trei locuri ramase libere pentru Marea Finala. Un singur concurent va fi declarat talent incontestabil si va primi premiul de 120.000 de euro.

sursa: rtv.net


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button