BAZAR

ROMÂNII AU TALENT 2014. Mesaj emoţionant, postat pe Facebook de CÂŞTIGĂTORUL ROMÂNII AU TALENT 2014

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2014. BRIO SONORES a surprins pe toată lumea câştigând ROMÂNII AU TALENT şi nu pentru că nu ar avea talent cu carul, ci pentru că favoritul publicului părea a fi LEON MAGDAN, clasat al doilea, scrie Romaniatv.net.

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2014. Cei opt tenori din Chişinău au avut, însă, un număr care a cucerit definitiv publicul român. Cel mai tânăr dintre ei, Dumitru Mitu, încă student la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, a închinat reuşita unei persoane foarte dragi, trecută în nefiinţă: tatălui său.

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2014. „Am făcut-o! Mulţumesc Tatălui meu, MI-E DOR DE TINE…”, a scris pe Facebook Dumitru Mitu.

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2014. BRIO SONORES a câştigat Românii au talent 2014. După rapperul Adrian Ţuţu, mentalistul Cristian Gog şi dresorul Bruno Icobeţ, a venit rândul grupului Brio Sonores să întregească lista marilor câştigători ai show-ului „Românii au talent. Preferaţi de Mihai Petre, tenorii s-au evidenţiat faţă de restul participanţilor şi au cucerit publicul şi juriul prin timbrul vocal grav, dar cald.

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2014. BRIO SONORES este trupa care a câştigat premiul cel mare la ROMÂNII AU TALENT 2014. „Va multumim din suflet! Va iubim! Emotiile si bucuria sunt greu de exprimat in cuvinte!”, au scris pe pagina oficială de Facebook la scurt timp după câştigarea trofeului.

Brio Sonores, un grup de tenori cu voci menite să aducă sfinţii mai aproape de oameni, au devenit câştigătorii sezonului cu numărul patru al show-ului „Românii au talent”. Apreciaţi atât de Andra, cât şi de Mihai Petre pentru calităţile vocale excepţionale, grupul a cucerit premiul de 120.000 de euro

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2014. BRIO SONORES s-a infiintat in anul 2009, in cadrul Seminarului Teologic „Sfintii Trei Ierarhi” de pe langa Manastirea Zabriceni, initial fiind un cor bisericesc. Colectivul a avut o evolutie calma pina in in anul 2013, cand a inceput sa abordeze genul pop-opera, de atunci a inceput sa cunoasca un mare succes, evoluind in orice tipuri de evenimente. Au participat la diferite concursuri si festivaluri nationale si internationale. La formare a participat fiecare membru in parte, muncind si sacrificind in aceeasi masura timp si resurse pentru dezvoltarea „Brio Sonores” Formatia acum are 8 membri Varsta este cuprinsa intre 22 si 35 de ani.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button