ROMÂNII AU TALENT 2014. Cele mai tari momente de la ROMÂNII AU TALENT. FOTO&VIDEO

de:
22 feb. 2014
3 Afișari
ROMÂNII AU TALENT 2014. Cele mai tari momente de la ROMÂNII AU TALENT. FOTO&VIDEO

ROMANII AU TALENT 2014: La această ediţie a show-ului ROMÂNII AU TALENT, dansul lui Octavian Stoica, cu elemente acrobatice, i-a impresionat pe membrii juriului, care i-au acordat cu toţii „Da”.

ROMANII AU TALENT 2014: O tânără care a încercat să îi impresioneze pe juraţi dansând cu o Anaconda în jurul gâtului nu a realizat deloc ce s-a propus. Nici faptul că a recunoscut că şarpele ar putea oricând să o sugrume nu i-a impresionat pe membrii juriului. „Expresia ta este moartea pasiunii”, i-a transmis Mihai Petre.

Vezi AICI toate clipurile din aceasta editie a emisiunii.

ROMANII AU TALENT 2014: Iancu Nicoleta Adina, din Bucureşti, în vârstă de 27 de ani, a reuşit să obţină şi ea trei de „Da” de la juraţi cu numărul ei de acrobaţie.

Irina Eshanu a intrat pe scenă îmbrăcată într-o rochie roz. Uşor, uşor a rămas doar într-un corset şi portjartier, mişcându-se lasciv pe muzică.

Momentul în care Irina a rămas fără una din sandale a făcut ca totul să se termine brusc, stârnind dezaprobarea juriului, scrie romaniatv.net.

Smiley a sărit imediat în ajutorul concurentei şi a acoperit-o cu o pătură.

Un alt moment artistic i-a ţinut cu sufletul la gură pe juraţi. „Nu am crezut că dansul la bară poate ajunge la nivel de artă”, a spus juratul Andi Moisescu. „Când l-am văzut, am crezut că zboară”, a mărturisit Mihai Petre. 

ROMANII AU TALENT 2014: Valentin, de profesie cascador, le-a spus juraţilor că a venit cu calul la emisiune din plictiseală. Calul s-a aşezat pe podea, motiv pentru care Mihai Petre i-a sugerat să încerce să-l „cu respiratie gură la gură”. Cascadorul şi asistentul său au făcut întocmai acest lucru. Şi Pavel Bartos a intrat în joc şi a urcat în şa.

Cookies