ROMÂNII AU TALENT 2014. Ce surprize pregătesc BRIO SONORES, CÂŞTIGĂTORII ROMÂNII AU TALENT 2014

de:
17 mai 2014
1 Afișari
ROMÂNII AU TALENT 2014. Ce surprize pregătesc BRIO SONORES, CÂŞTIGĂTORII ROMÂNII AU TALENT 2014

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2014. Trupa BRIO SONORES a câştigat ROMÂNII AU TALENT 2014. Pe langa titlu, cei 8 tenori din Moldova au primit vineri seara si cecul de 120.000 de euro. „Chiar suntem castigatori?! Aoleo, asa de bine suna, n-aveti idee! Nu mai am voce, asta a fost, am dat tot pe scena, fiecare din noi a dat totul pana la urma si rezultatul se vede, multumim mult celor de acasa care ne-au votat”, aceasta a fost prima reactie a castigatorilor, după finalul show-ului de la PRO TV.

Mesaj EMOŢIONANT al unui CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2014. Vezi cui a dedicat succesul

V-ati gandim ca o sa luati marele premiu?

Brio Sonores: Nu ne-am gandit, dar speram la asta. Multumim celor care ne-au sustinut. A fost un vis, doar 10% credeam ca se va implini. Sunt prea multi talentati. Este cea mai mare minune din viata noastra. Este cea mai mare experienta pe o scena, pe cea de la „Romanii au talent”. Suntem emotionati si le multumim parintilor, rudelor si celor care cred in noi, le multumim din suflet.

Ce-a insemnat pentru voi experienta „Romanii au talent”?

Brio Sonores: Am crescut mult profesional si individual. Am avut multe de invatat de la acest show. „Romanii au talent” e ca o catapulta pentru viitor, este ca o poarta pentru ca lumea sa ne auda, sa transmitem mai departe ceea ce vrem noi pentru public. Vrem sa ajungem in fiecare oras in Romania si Moldova sa sustinem concerte. „Romanii au talent” reprezinta poarta succesului si a viitorului nostru. In aceasta seara ni s-a schimbat viata.Este cea mai minunata seara din viata mea si Romanii au talent este un proiect exceptional, ce nu trebuie sa dispara niciodata, deschide usi, oportunitati… daruieste o viata frumoasa. Este ceva extraordinar.

Initial ati fost un cor bisericesc. Ce urmeaza acum dupa ce ati castigat?

Brio Sonores: Urmeaza noi surprize. Vom pregati un foarte mare concert, cu cele mai frumoase cantece, melodii. Victoria ne-a dat cea mai frumoasa nota pe care am putut-o avea vreodata.

A cui a fost ideea de a va inscrie la concurs?

Brio Sonores: Ideea a fost a tuturor dupa ce am auzit de preselectia de la Chisinau. Am vrut sa aratam ce putem si iata ca putem sa castigam.

Cum a fost la inceputul grupului?

Brio Sonores: Am fost cor bisericesc, chiar si acum cantam la Manastirea Horesti-Sfantul Cneaz Vladimir in fiecare duminica si tinem mult la acest gen de muzica. Nu abordam insa doar acest stil, abordam mai degraba pop-opera, o opera mai lejera care a prins la public. Ne vom stradui toata viata ca prin intermediul muzicii bisericesti sa-i multumim lui Dumnezeu pentru aceasta sansa, practic ne-a aratat o minune.

Va ganditi sa va schimbati stilul, acum ca ati castigat?

Brio Sonores: Vom incerca toate stilurile, toate sunt frumoase, dar la muzica bisericeasca nu vom renunta niciodata. Datoram totul lui Dumnezeu!

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2014. Formatia Brio Sonores s-a infiintat in anul 2009, in cadrul Seminarului Teologic „Sfintii Trei Ierarhi” de pe langa Manastirea Zabriceni, initial fiind un cor bisericesc. Colectivul a avut o evolutie calma pana in in anul 2013, cand a inceput sa abordeze genul pop-opera, de atunci a inceput sa cunoasca un mare succes, evoluand in orice tipuri de evenimente. Au participat la diferite concursuri si festivaluri nationale si internationale. La formare a participat fiecare membru in parte, muncind si sacrificind in aceeasi masura timp si resurse pentru dezvoltarea „Brio Sonores”.

BRIO SONORES ARE acum are 8 membri, cu varsta cuprinsa intre 22 si 35 de ani. Valeriu, Adrian si Alexei sunt solisti ai Teatrului de Opera si Balet, iar restul sunt studenti ai Academiei de Muzica, Teatru si Arte Plastice. Toti au pornit de la cor bisericesc si astfel au continuat impreuna sa creeze ceva nou, unic.

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2014. Toti membrii trupei BRIO SONORES au studii muzicale. „Muzica este si hobby, si lucru, si tot timpul, chiar si acasa cantam. Inspiratia vine de la cei mai buni interpreti de muzica academica din lume, ne inspiram, dar in aceeasi masura vrem sa nu plagiem, sa cream ceva nou”, au marturisit ei.

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2014. În urma votului, s-a decis ca trupa BRIO SONORES să câştige marele premiu, locul secund să fie ocupat de Leon magdan, iar Andrei Cerbu să se afle pe ultimul loc al podiumului.

Cookies