BAZAR

ROMÂNII AU TALENT, 20 MAI 2016: David Bisbal cântă în a patra semifinală ROMÂNII AU TALENT, astăzi

ROMÂNII AU TALENT, 20 MAI 2016: 

Cea de-a patra semifinală LIVE Românii au talent are loc loc azi, de la 20:30, când pe scenă va urca și Andra, pentru un duet special.

Andra și David Bisbal vor cânta împreună, pentru prima dată pe o scenă, melodia Without you, la Românii au talent, în cea de-a patra semifinală a show-ului. Cei doi promit să le aducă românilor un moment senzațional și un spectacol memorabil, informează libertatea.ro.

„L-am invitat pe David în România pentru a lansa piesa cu un show deosebit și m-am gândit că scena de la Românii au talent este cel mai potrivit loc pentru asta. Oamenii au așteptări mari de la performerii de pe această scenă, iar noi o să le depășim, vă promit.”, a spus Andra.

„Am venit special în România să lansăm piesa care sper să fie hit-ul verii 2016 în toată lumea. Andra are o voce incredibilă și sunt sigur că show-ul de vineri seara va fi spectaculos.”, a declarat David Bisbal.

Sergiu Chirilă, Aurora Toma, Cristian Pestrițu, Gabor Orban-Barra, Cătălin Vlad, Mirela și George Spînu, Frații Adrian, Lifestyle, Resciebelle Santiago, Luminița Lupu, Alexandru Lică și Flagrant vor urca mâine pe scena talentului și vor face tot posibilul să obțină cele mai multe voturi din partea publicului și să meargă în marea finală.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button