BAZAR

ROMÂNII AU TALENT 18.04.2014. Cine sunt finaliștii de la ROMÂNII AU TALENT. LISTA finaliștilor

ROMÂNII AU TALENT, 18.04.2014. Ivan şi Svetlana Rotari, însoţiţi de căţeluşii dresaţi, trupa de dans Space, Cătălin Mihalache, pictorul care desenează şi cu mâinile, şi cu picioarele, Eduard Dorobanţu cu al său 3D SKY, adică „dansul” unui avion de mici dimensiuni, Ştefan Popescu alias „Fane Mississippi Delta Blues”, contorsionistele gemene de la Duo Criss, sportivii de la Hungry Tigers, Fanfara Chetris a fraţior Lucan, surorile Timofte, Jean Pierre Obiang, trupa SuperChill şi artistul de stand-up comedy Raul Gheba sunt concurenţii care au făcut spectacol în SEMIFINALA cu numărul 2 a emisiunii ROMÂNII AU TALENT de vineri, 18.04.2014.  

ROMÂNII AU TALENT 18.04.2014. Primul calificat în finală, în urma votului publicului, a fost Cătălin Mihalache, cel care a uimit juriul, desenând cu spatele, cu gura, cu capul sau cu piciorul.

VEZI AICI PRESTAȚIA FINALISTULUI CĂTĂLIN MIHALACHE

Cătălin Mihalache va primi şi premiul pentru vânătorii de talente. Acesta a câştigat 2.000 de euro, el fiind primul câştigător al acestui premiu.

CITEȘTE ȘI ROMÂNII AU TALENT 18.04.2014. Bianca Drăguşanu, comparată cu un câine de Andi Moisescu

ROMÂNII AU TALENT 18.04.2014: Al doilea concurent care s-a calificat în finală este Ştefan Popescu, cel care i-a încântat pe juraţi cu vocea sa şi cu prezenţa scenică.

VEZI AICI PRESTAȚIA FINALISTULUI ȘTEFAN POPESCU. 

ROMÂNII AU TALENT 18.04.2014: Următorii doi clasaţi în preferinţele publicului au fost Trupa „Space” şi Raul Gheba. 

Juriul a trebuit să decidă între cele două numere, iar Raul Gheba a fost cel care a mers mai departe.

VEZI AICI PRESTAȚIA FINALISTULUI RAUL GHEBA. 

ROMÂNII AU TALENT 18.04.2014 Cine este blonda care l-a captat pe Mihai Petre la ROMÂNII AU TALENT

ROMÂNII AU TALENT, câștigătorii primei semifinale

ROMÂNII AU TALENT 2014 şi-a desemnat primii finalişti din acest sezon. Trei finalişti au fost aleşi prin votul publicului, în timp ce al patrulea a fost desemnat de către juriu, pentru originalitatea lui.

ROMÂNII AU TALENT 2014: Cei trei finalişti aleşi de către public în finala show-ului „Românii au talent” de la Pro TV sunt Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita şi trupa Workout.

Riccardo Massida merge şi el în finală, datorită faptului că a impresionat juriul. Los Hermanos Dinamita au fost ultimii calificaţi care au participat în semifinale.

ROMÂNII AU TALENT 2014: Trupa Workout, din Chişinău, i-a impresionat şi ea pe juraţi şi a impresionat şi publicul, care a considerat că aceasta merită să fie în finală. 

ROMÂNII AU TALENT 2014: Riccardo Massida este cel care i-a impresionat pe juraţi prin originalitate. „Eşti spectaculos. Poţi să stai doar tu pe scenă şi toată sala se ridică în picioare”, i-a transmis Andra. „Eşti cel mai sănătos nesănătos pe care îl ştiu”, i-a spus Andi. „Te ajută şi faţa şi balonul, dar cel mai mult te ajută atitudinea”, a fost de părere juratul Mihai Petre. 

ROMÂNII AU TALENT 2014: Andrei Cerbu este şi el în finală, deşi a trebuit să se lupte cu concurenţi mult mai maturi decât el. El are numai 11 ani, dar iată că se afla încă în lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro.

„Cel mai mult mă bucur că juriul s-a ridicat în picioare. Viaţa mea s-a schimbat foarte mult de la calificări. Chitara este cea mai bună prietenă a mea”, a spus Andrei. Andrei a fost aplaudat în picioare de toţi juraţii. „Îl vreau pe Andrei în finală!”, a exclamat Andra. „El este muzica. El este ceea ce cântă”, a fost de părere Mihai Petre, conform romaniatv.net. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button