BAZAR

ROMÂNII AU TALENT 18.04.2014. Cine sunt concurenţii care luptă pentru un loc în finală, vineri seară

Mai jos puteţi vedea cine sunt semifinaliştii care lupta pentru titlul de cel mai talentat român şi pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

ROMÂNII AU TALENT, 18.04.2014. Ivan şi Svetlana Rotari, însoţiţi de căţeluşii dresaţi, trupa de dans Space, Cătălin Mihalache, pictorul care desenează şi cu mâinile, şi cu picioarele, Eduard Dorobanţu cu al său 3D SKY, adică “dansul” unui avion de mici dimensiuni, Ştefan Popescu alias “Fane Mississippi Delta Blues”, contorsionistele gemene de la Duo Criss, sportivii de la Hungry Tigers, Fanfara Chetris a fraţior Lucan, surorile Timofte, Jean Pierre Obiang, trupa SuperChill şi artistul de stand-up comedy Raul Gheba sunt concurenţii care vor face spectacol în SEMIFINALA cu numărul 2 a emisiunii ROMÂNII AU TALENT, scrie gandul.info. 

ROMÂNII AU TALENT 18.04.2014. Ivan şi Svetlana Rotari sunt concurenţii care i-au convins pe cei trei juraţi ai show-ului ROMÂNII AU TALENT că merită un loc în SEMIFINALĂ cu un număr de dresaj. Astfel, aceştia vor reveni pe scenă însoţiţi de căţeluşi.

ROMÂNII AU TALENT 18.04.2014. Bianca Drăguşanu, comparată cu un câine de Andi Moisescu

ROMÂNII AU TALENT 18.04.2014. Trupa de dans Space este din Chişinău şi a avut o serie de colaborări cu diferiţi atât de talie mondială, cât şi naţională, printre care se numără Boney M, 3 Sud-Est, Olia Tira, Cristina Scarlat, Nelly Ciobanu şi Iulia Saviceva. Membrii trupei vor face parte din echipa care va reprezenta Eurovision anul acesta la Copenhaga.

Tinerii au venit la preselecţiile de la ROMÂNII AU TALENT pentru a demonstra că talentul lor merită să câştige marele premiu de la ROMÂNII AU TALENT.

ROMÂNII AU TALENT 18.04.2014 Cine este blonda care l-a captat pe Mihai Petre la ROMÂNII AU TALENT 

ROMÂNII AU TALENT 18.04.2014. Cătălin Mihalache, în vârstă de 47 de ani, a impresionat juriul la preselecţiile ROMÂNII AU TALENT cu talentul său neobişnuit. Acesta desenează atât cu mâinile, cât şi cu picioarele. Bărbatul s-a născut în satul Prooroci, comuna Milcov, judeţul Olt. În prezent este şomer. „Am decis să particip la această emisiune pentru a-mi scaote talentul în evidenţă. E ocazia perfectă de a mă cunoaşte pe mine însumi, de a-mi testa limitele. Este un examen unic”, a spus concurentul care precizează că este convins că lumea ar plăti bilet să vină să vadă o expuziţie de-a lui.

ROMÂNII AU TALENT 18.04.2014. Eduard Dorobanţu cu al său 3D SKY, adică „dansul” unui avion de mici dimensiuni, va demonstra şi el în această seară, începând cu ora 20.30, la ProTv, că merită să ajungă în FINALA ROMÂNII AU TALENT şi de ce nu să câştige marele premiu al concursului.

Lista tuturor concurenților care luptă pentru un loc în finala ROMÂNII AU TALENT din emisiunea de vineri, 18 aprilie 2014 (18.04.2014) este completă pe gandul.info. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button