ROMÂNII AU TALENT, 11 APRILIE 2014: Cele mai frumoase momente de la ROMÂNII AU TALENT,din 11 APRILIE

de:
12 apr. 2014
2 Afișari
ROMÂNII AU TALENT, 11 APRILIE 2014: Cele mai frumoase momente de la ROMÂNII AU TALENT,din 11 APRILIE

ROMÂNII AU TALENT, 11 APRILIE 2014: Trupa Workout din Chisinau au venit extrem de bine de pregatiti la „Romanii au Talent”, desi au declarat ca frica si emotiile sunt foarte mari: „Cel mai teama ne e de juriu”, au spus acestia, conform stirileprotv.ro.

ROMÂNII AU TALENT, 11 APRILIE 2014:  Riccardo Massida, acrobatul în balon, a destins din nou atmosfera pe scena. „Lucrez de doi ani aici, in Romania, ca circar si am vazut toata tara”, a declarat italianul. „Esti spectaculos. Poti sa stai doar tu pe scena si toata sala se ridica in picioare”, a spus Andra, incantata de numarul italianului.

ROMÂNII AU TALENT, 11 APRILIE 2014:  Andrei Cerbu, chitaristul de 11 ani, trebuie sa se lupte cu adversari mult mai maturi decat el, asta nu il impedica însă sa arate ca are toate sansele sa ajunga in marea finala si sa lupte pentru premiul de 120.000 de euro.

ROMÂNII AU TALENT, 11 APRILIE 2014: „Cel mai mult ma bucur ca juriul s-a ridicat in picioare. Viata mea s-a schimbat foarte mult de la calificari. Chitara este cea mai buna prietena a mea. Ascult si foarte mult rock”, a declarat Andrei.

ROMÂNII AU TALENT, 11 APRILIE 2014: Ioan Bugnar este inca uimit de reactia lui Mihai Petre de la calificari si spune ca ca nu are de gand sa faca vreodata altceva pentru stie ca asta ii aduce fericire.

ROMÂNII AU TALENT, 11 APRILIE 2014: „Numarul tau pare joaca de copii, desi e foarte dificil. Nu mi-a placut cum canti insa, in schimb atitudinea ta este foarte buna”, declarat Mihai.

ROMÂNII AU TALENT, 11 APRILIE 2014: Membrii ansamblului Cervona Kalena au declarat ca participarea la aceasta emisiune este un vis pentru ei: „Este o experienta unica in viata. Vreau sa ma bucur de fiecare moment”, au declarat tinerii care promoveaza traditiile si obiceiurile ucrainene.

ROMÂNII AU TALENT, 11 APRILIE 2014: Rodion Sucman este urmatorul concurent care a luptat pentru un loc in marea finala si o sansa sa castige marele premiu de 120.000 de euro. Moldoveanul a declarat ca s-a pregatit cat a putut el de mult pentru aceasta semifinala si spera sa nu dezamageasca pe nimeni. Rodion a lasat audienta blocata cand a tras un camion cateva zeci de metri. Iar lucrurile nu s-au oprit aici: tanarul din Republica Moldova a tinut o masina pornita pe loc.

ROMÂNII AU TALENT, 11 APRILIE 2014:  Paul Lungu a declarat ca a renuntat la multe ca sa isi urmeze visul, acela de a fi magician. „Sper si cred ca am sanse. daca asa ajunge in finala ar fi ceva incredibil pentru mine, pentru magia mea si pentru cariera mea”, a declarat Paul, care sustine ca parintii sunt alaturi de el in aceasta cariera. „Dupa ce am aparut la preselectii, am primit multe cereri pe Facebook, mai ales de la fete”, a mai spus tanarul magician.

ROMÂNII AU TALENT, 11 APRILIE 2014:  Urmatoarea concurenta este nimeni alta decat Adina Gherasim, cea care in calificari a incins toata sala cu performanta ei. „Sunt foarte multe femei, cat si barbati invidiosi”, a declarat tanara. „M-am nascut cu forta”.

ROMÂNII AU TALENT, 11 APRILIE 2014:  Baietii de la RWBrothers sustin ca nici acum nu le vine sa creada sa sunt in seminfinala Romanii au Talent. „Om fi noi de la marginea orasului, dar am venit aici sa facem spectacol”. Si au facut. Cel putin publicul i-a recompensat cu aplauze din picioare.

ROMÂNII AU TALENT, 11 APRILIE 2014:  Urmatoarea concurenta este nimeni alta decat Alla Moisei. Tanara, care a impresionat cu elasticitatea ei, sustine, foarte relaxata, ca gimnastica nu este atat de dificila precum pare. Alla a mai declarat ca s-a pregatit extrem de mult pentru aceasta seminifinala si ca trebuie sa dea tot ce are mai bun, sa performeze la cel mai inalt nivel.

ROMÂNII AU TALENT, 11 APRILIE 2014:  Cel de-al patrulea sezon al show-ului „Romanii au talent” aduce pe langa marele premiu de 120.000 de euro si un premiu de originalitate in valoare de 10.000 de euro oferit celui mai surprinzator numar prezentat in semifinala. 

ROMÂNII AU TALENT, 11 APRILIE 2014: Decizia finala in alegerea celui care va castiga acest premiu va apartine tot publicului. In fiecare semifinala, pe langa cei trei finalisti, juriul va desemna concurentul care merge mai departe in lupta pentru premiul de originalitate.

ROMÂNII AU TALENT, 11 APRILIE 2014: In finala vor exista 5 concurenti pentru acest premiu, iar publicul ii va vota in functie de prestatia lor din auditii si din semifinala. 

Cookies