ROMÂNII AU TALENT, 11 APRILIE 2014: Au fost desemnaţi primii finalişti de la ROMÂNII AU TALENT

de:
12 apr. 2014
1 afișări
ROMÂNII AU TALENT, 11 APRILIE 2014: Au fost desemnaţi primii finalişti de la ROMÂNII AU TALENT

ROMÂNII AU TALENT, 11 APRILIE 2014: Cei trei finalişti aleşi de către public în finala show-ului „ROMÂNII AU TALENT” de la Pro TV sunt Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita şi trupa Workout.

ROMÂNII AU TALENT, 11 APRILIE 2014: Riccardo Massida merge şi el în finală, datorită faptului că a impresionat juriul. Los Hermanos Dinamita au fost ultimii calificaţi care au participat în semifinale.

ROMÂNII AU TALENT, 11 APRILIE 2014: Riccardo Massida, acrobatul din balon, este cel care i-a impresionat pe juraţi prin originalitate. „Eşti spectaculos. Poţi să stai doar tu pe scenă şi toată sala se ridică în picioare”, i-a transmis Andra. „Eşti cel mai sănătos nesănătos pe care îl ştiu”, i-a spus Andi. „Te ajută şi faţa şi balonul, dar cel mai mult te ajută atitudinea”, a fost de părere Mihai.

 

RROMÂNII AU TALENT, 11 APRILIE 2014Trupa Workout, din Chişinău, i-a impresionat şi ea pe juraţi şi a impresionat şi publicul, care a considerat că aceasta merită să fie în finală. „Cel mai mult îmi place că aţi reuşit să aduceţi un număr pe care voi îl faceţi în spatele blocului pe o scenă adevărată”, a spus Mihai. 

ROMÂNII AU TALENT, 11 APRILIE 2014: Andrei Cerbu, chitaristul de 11 ani, este şi el în finală, deşi a trebuit să se lupte cu concurenţi mult mai maturi decât el.

ROMÂNII AU TALENT, 11 APRILIE 2014: Toata sala s-a ridicat in picioare dupa prestatia sa. „Te vreau în finală”, a spus Andra după prestaţia tânărului.  „Este talentat peste masura. Este talentul total”, a spus Andi.

ROMÂNII AU TALENT, 11 APRILIE 2014: „Cel mai mult mă bucur că juriul s-a ridicat în picioare. Viaţa mea s-a schimbat foarte mult de la calificări. Chitara este cea mai bună prietenă a mea”, a spus Andrei. Andrei a fost aplaudat în picioare de toţi juraţii. „Îl vreau pe Andrei în finală!”, a exclamat Andra. „El este muzica. El este ceea ce cântă”, a fost de părere Mihai Petre.

 
 
 
Cookies