Romanii au sanse de gol in Champions League, contra lui Arsenal

de:
01 nov. 2016
0 Afișari
Romanii au sanse de gol in Champions League, contra lui Arsenal

La casa de pariuri online Unibet, gazdele au cota 9,50 pentru victorie, insa mai interesante par sa fie cotele celor doi romani pentru gol marcat: 4,70 pentru Claudiu Keseru si 10,50 pentru Cosmin Moti. In prezent, Ludogoret are un singur punct, deci are absolut nevoie de alte puncte pentru a ajunge macar in Europa League in primavara. 

Manchester City a pierdut cu 0-4 la Barcelona pe 19 octombrie, iar acum spera sa isi ia revansa in fata propriilor suporteri. Barcelona este clar avantajata de statisticile din meciurile directe (a castigat in ultimele 5 intalniri), in plus Manchester City vine dupa 5 partide fara victorie in toate competitiile. Sa fie momentul de revenire pentru „cetateni” sau un nou asalt de forta al catalanilor? Meciul pare extrem de echilibrat la casele de pariuri. 

In Turcia, Besiktas va primi vizita liderului grupei, Napoli. Italienii, care au pierdut recent in Serie A in fata celor de la Juventus, sunt favoriti (cota 2,10) cu Besiktas desi in meciul tur au fost invinsi de turci cu 3 la 2. Se poate paria eventual pe un numar mare de goluri, in ideea unui scenariu asemanator cu cel din intalnirea anterioara. 

FC Basel joaca acasa cu PSG, dupa ce in Franta a pierdut cu 0-3. Acum, cu un singur punct in grupa, elvetienii sunt obligati sa nu piarda. Dorinta nu ii face insa favoriti si la casele de pariuri, acolo unde PSG are cota 1,55 pentru o victorie in deplasare. Se poate paria insa pe „Basel castiga sau face remiza”, cota 2,50 la agentia de pariuri online Unibet.

Cookies