ARHIVA B365

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016, SCOR 1-1. Incidente grave pe drum spre București cu suporterii unguri

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016, LIVE LA TV, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE 2014, LIVE SCOR pe B365.ro: 

UPDATE Cei aproximativ 800 de suporteri maghiari au fost întâmpinați la gara Băneasa din București, de jandarmi și polițiști în jurul orei 13:30.

ROMÂNIA-UNGARIA, AZI, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE. Suporterii sunt conduși către autobuzele RATB de către polițiști și jandarmi. Cele 15 autobuze RATB îi vor lăsa pe suporterii maghiari direct la Arena Națională unde la ora 19:00 se va disputa meciul dn preliminariile EURO 2016 dintre ROMÂNIA și UNGARIA.

Suporterii nu vor mai avea voie să ajungă în Centrul Vechi al Capitalei. Suporterii sunt controlați de politiștii din Capitală, până în acest moment au fost depistate și confiscate mai multe sticle de băutură.

Aproape 12.000 de polițiști și jandarmi se află pe străzile din București pentru a asigura siguranța la meciul ROMÂNIA-UNGARIA.

CITEȘTE ȘI:ROMÂNIA-UNGARIA: Fanii maghiari, iritaţi. Au primit pliante informative cu steagul Ungariei greșit

Împreună cu echipaje SMURD, sute de jandarmi şi poliţişti au fost amplasaţi în gară şi vor folosi drone şi un elicopter pentru supravegherea cât mai bună a ultraşilor maghiari.

Mai mult, cealaltă parte a suporterilor maghiari vor veni pe autostrada Bucureşti-Piteşti sau pe DN 70, cu 70 de autocare.

Tractat de o locomotivă pe care au fost vopsite chipurile fotbaliştilor din echipa de aur a Ungariei, ce a dominat fotbalul modial în anii 50, trenul suporterilor maghiari a ajuns în România cu o întârziere de 20 de minute faţă de ora stabilită iniţial.

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016, LIVE LA TV, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE 2014:  La plecare, suporterii maghiari au aprins sute de torte si au aruncat cu petarde, pe langa injuraturile adresate romanilor.

Unul dintre suporteri nu va ajunge insa in Romania, dupa ce o petarda i-a explodat in mana si a fost transportat de urgenta la spital, conform ziare.com.

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016, LIVE LA TV, 11 OCTOMBRIE 2014: Garnitura a oprit la Curtici aproximativ o oră, timp în care a fost efectuat controlul documentelor la frontieră. Până să-şi termine poliţiştii treaba, suporterii s-au distrat aruncând petarde şi stropindu-i cu bere pe cei care se apropiau de ei şi au făcut pariuri privind marcatorii din partea echipei lor.

Forţele de ordine au umplut, la propriu, gara din Curtici. Peste 100 de jandarmi, poliţişti, membri ai trupelor de intervenţie rapidă şi pompieri voluntari au păzit trenul cu suporteri.

Aproximativ 3.000 de suporteri maghiari sunt asteptati la meciul de maine seara.

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016, LIVE LA TV, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE 2014:  Intalnirea dintre reprezentativele Romaniei si Ungariei, din preliminariile pentru Campionatul European din 2016, va avea loc sambata seara, de la ora 19:00, pe National Areana din Bucuresti.

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016, LIVE LA TV, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE 2014: „Dodel”, care a primit tricoul cu numărul 10, ar urma să evolueze, dacă va fi introdus pe teren încă din primul minut, pe un post cu care este mai puţin obişnuit, cel de mijlocaş central. În acest caz, România ar avea o formulă de echipă superofensivă, cu nu mai puţin de 5 jucători de atac.

Cum va arăta România în meciul cu Ungaria: Tătăruşanu – Chiricheş, Goian, Grigore, Raţ (c) – Pintilii, Hoban (Tănase) – Maxim, Chipciu, Sânmărtean – Stancu (Rusescu)

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016, LIVE LA TV, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE 2014:  Managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că echipa naţională a României are destule atuuri pentru a se putea gândi la o victorie în partida de sâmbătă, cu Ungaria, din preliminariile CE 2016.

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016, LIVE LA TV, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE 2014:  Gheorghe Hagi consideră că mijlocaşul stelist Lucian Sânmărtean ar fi foarte util echipei naţionale în partida cu Ungaria. „E un jucător foarte bun, într-o formă foarte bună. În meciurile de acasă ai nevoe de jucători buni, el e un jucător care crează superioritate numerică, are pase decisive, poate ajuta mult echipa unde sunt spaţii mai reduse. Acolo trebuie să ai jucători care să creeze superioritate numerică şi să dea pasa finală. Nu ar fi nicio surpriză să joace Sânmărtean”, a mai spus Hagi, conform Mediafax.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button