ARHIVA B365

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016. SCOR 1-1. Gheorghe Mulțescu: Avem atuurile de partea noastră

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016, meci sâmbătă, 11 octombrie, pe Arena Națională: „La nationala avem toate atuurile de partea noastra in fata Ungariei, trebuie sa avem si forma de moment. Pentru mine, si un meci nul ar fi o surpriza”, a spus Multescu, citat de hotnews.ro.

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016. SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE: Prima reprezentativa a Romaniei intalneste, de la ora 19.00, pe Arena Nationala, selectionata Ungariei, intr-o partida contand pentru Grupa F a preliminariilor Euro-2016.

ROMÂNIA-UNGARIA, AZI, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE, LIVE ONLINE: Selectionata de fotbal a Romaniei intalneste astazi Ungaria inr-un meci din preliminariile Campionatului European de Fotbal. Meciul, disputat de la ora 19:00 pe „Arena Nationala”. B365.RO va transmite SCOR LIVE partida ROMÂNIA-UNGARIA, de la 19:00.

ROMÂNIA-UNGARIA, AZI, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE, LIVE ONLINE: O victorie a Romaniei ne va consolida pozitia in grupa de calificare, in timp ce un esec va complica teribil misiunea echipei lui Victor Piturca.

ROMÂNIA-UNGARIA, AZI, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE, LIVE ONLINE: Tricolorii pornesc favoriti in fata unei formatii cu un start slab in calificari si care tocmai si-a schimbat selectionerul. Nici aspectele de securitate nu sunt de neglijat, autoritatile romane fiind in alerta maxima.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button