ROMÂNIA-UNGARIA, în preliminariile EURO 2016. SCOR FINAL 1-1

de:
11 oct. 2014
0 Afișari
ROMÂNIA-UNGARIA, în preliminariile EURO 2016. SCOR FINAL 1-1

UPDATE Cei aproximativ 800 de suporteri maghiari au fost întâmpinați la gara Băneasa din București, de jandarmi și polițiști în jurul orei 13:30.

ROMÂNIA-UNGARIA, AZI, SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE. Suporterii sunt conduși către autobuzele RATB de către polițiști și jandarmi. Cele 15 autobuze RATB îi vor lăsa pe suporterii maghiari direct la Arena Națională unde la ora 19:00 se va disputa meciul dn preliminariile EURO 2016 dintre ROMÂNIA și UNGARIA.

Suporterii nu vor mai avea voie să ajungă în Centrul Vechi al Capitalei. Suporterii sunt controlați de politiștii din Capitală, până în acest moment au fost depistate și confiscate mai multe sticle de băutură.

Aproape 10.000 de polițiști și jandarmi se află pe străzile din București pentru a asigura siguranța la meciul ROMÂNIA-UNGARIA.

Împreună cu echipaje SMURD, sute de jandarmi şi poliţişti au fost amplasaţi în gară şi vor folosi drone şi un elicopter pentru supravegherea cât mai bună a ultraşilor maghiari.

Mai mult, cealaltă parte a suporterilor maghiari vor veni pe autostrada Bucureşti-Piteşti sau pe DN 70, cu 70 de autocare.

ROMANIA-UNGARIA, 11 OCTOMBRIE 2014, meci în preliminariile EURO 2016, LIVE LA TV. SCOR LIVE pe B365.RO: Aproape 10.000 de polițiști și jandarmi se află pe străzile din București pentru a asigura siguranța la meciul ROMÂNIA-UNGARIA.

Cine transmite meciul: Meciul ROMANIA-UNGARIA, din preliminariile EURO 2016, va fi transmis LIVE la TV de TVR 1. La ce oră e meciul: Meciul ROMANIA-UNGARIA va avea loc SÂMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE 2014, de la ora 19.00. B365.ro va transmite LIVE TEXT meciul ROMANIA-UNGARIA.

Selecţionerul Victor Pițurcă a testat în spatele porţilor închise echipa pe care intenţionează să o trimită pe teren din primul minut.

ROMÂNIA – UNGARIA LIVE la TV, sâmbătă, 11 octombrie: Victor Piţurcă îi pregăteşte mai multe surprize lui Pal Dardai. Pentru a nu deconspira nici cel mai mic secret, în ultimul sfert de oră când jurnaliştii au avut acces la antrenament, Piţi i-a pus pe tricolori să-şi dea jos maieurile care îi delimita pe posibilii titulari de rezerve, potrivit sportnews.ro.

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016, AZI, SÂMBĂTĂ: Vlad Chiricheş va evolua fundaş dreapta, varianta Luchin rămâne doar de rezervă. Astfel, cuplul de fundaşi centrali va fi format din Dorin Goian şi Dragoş Grigore.

Surprinzător pentru unii, Lucian Sânmărtean, mijlocaşul care a dat strălucire jocului Stelei în debutul sezonului, nu intră în planurile selecţionerului pentru primul 11.

ROMÂNIA – UNGARIA LIVE la TV, în preliminariile EURO 2016, sâmbătă, 11 octombrie: Nici coşmarul ungurilor, atacantul Claudiu Keşeru, nu pare să-l fi convins pe Victor Piţurcă că merită să înceapă titular.

Pe dinafară, va rămâne şi Gabi Torje, un alt jucător care a manifestat o formă destul de bună la Konyaspor.

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016, AZI, SÂMBĂTĂ: Bogdan Stancu pare să fie alegerea pentru înlocuirea vârfului Ciprian Marica, suspendat pentru meciul cu Ungaria, dar devenit indisponibil şi pentru jocul cu Finlanda, de la Helsinki, marţi, 14 octombrie, ora 21:45.

Atacantul de la Genclerbirigi s-a pregătit astăzi cu o căciulă pe cap, deşi afară erau 21 de grade Celsius. Motanul acuză o stare gripală.

Cookies