Romania-Turcia: Pe Arena Națională ar putea fi mai multi spectatori decât la meciul cu Ungaria

de:
10 sept. 2013
0 Afișari
Romania-Turcia: Pe Arena Națională ar putea fi mai multi spectatori decât la meciul cu Ungaria

La disputa cu Ungaria, au fost 41.405 spectatori. Pana marti la amiaza s-au vandut aproximativ 37.000 de bilete pentru confruntarea cu Turcia. Casele de bilete vor fi deschise pana la ora 21:00 (cele din Pierre de Coubertin si Maior Coravu), scrie hotnews.ro.

Romania ar putea deveni favorita la castigarea locului doi (din Grupa D) in cazul in care se va impune impotriva Turciei (preliminarii CM de Fotbal din 2014).

„Sunt sigur ca suporterii nostri de aici vor veni la meci. Bucurestiul nu este un oras strain pentru noi. Ne simtim foarte apropiati de Romania. Cautam o minune. Cu totii suntem constienti ce se va intampla daca vom fi invinsi sau daca va fi un meci egal. Le-am spus jucatorilor mei sa nu le fie frica de greseli si de infrangere pentru ca nu avem ce pierde. Am 7-8 jucatori raciti, dar toata echipa este motivata, toti au iesit la antrenament fara a fi intrebati. Pentru Arda Turan trebuie sa ma consult cu doctorul”, a spus Fatih Terim, antrenorul turcilor.

„Turcii au sanse mici de calificare, dar pentru ei este meciul decisiv care va lamuri situatia lor. stim ca echipa Turciei are jucatori de calitate, care pot face diferenta. Acum sunt condusi de un antrenor exceptional cum este Terim, iar în aceste conditii meciul va fi extrem de dificil pentru noi. Sper sa rezolvam meciul in favoarea noastra, la fel cum am facut-o cu Ungaria si sa facem un pas urias catre baraj” , a declarat Victor Piturca.

Echipe probabile:

Romania: Tatarusanu – Matel, D. Goian, Chiriches, Rat – Hoban, Pintilii – Torje, Stancu, Tanase – Marica. Antrenor: Victor Piturca.

Turcia: Demirel – Gonul, Toprak, Kaya, Ali Kaldirim – Tore, Sahin, Topal, Arda Turan – Bulut, Burak Yilmaz. Antrenor: Fatih Terim.

Grupa D, clasament:

1 Olanda 19 puncte
2 Romania 13
3 Ungaria 11
4 Turcia 10
5 Estonia 7
6 Andorra 0.

Se vor disputa pe 10 septembrie:

Romania – Turcia (21:00)
Andorra – Olanda (21:30)
Ungaria – Estonia (21:30).

Cookies