ROMÂNIA MUNTENEGRU SCOR 1 – 1. Nicuşor Stanciu ratează penalty-ul care putea să aducă victoria

de:
04 sept. 2016
0 Afișari
ROMÂNIA MUNTENEGRU SCOR 1 - 1. Nicuşor Stanciu ratează penalty-ul care putea să aducă victoria

ROMANIA MUNTENEGRU SCOR LIVE VIDEO ONLINE TVR. Tricolorii se pregătesc pentru calificare la CM 2018. 

ROMÂNIA MUNTENEGRU 1 – 1

Nicuşor Stanciu ratează penalty-ul din ultimul minut de prelungiri. România rămâne cu un singur punct după meciul cu Muntenegru.

Penalty în minutul 95 al prelungirilor. Keseru este lovit în careu. 

Minutul 87. Muntenegru egalează.

GOL ROMÂNIA! Adi Popa înscrie în minutul 84.

Repriza a doua a început.

Finalul primei reprize 0 – 0

Minutul 21, ocazie importanta pentru Romania prin Florin Andone.

Minutul 7, primul sut al tricolorilor pe poarta.

Partida a inceput.

Echipe probabile la meciul ROMANIA – MUNTENEGRU

ROMANIA: Pantilimon – Benzar, Moţi, D. Grigore, St. Filip – Săpunaru, Hoban – Bicfalvi – Ad. Popa, Fl. Andone, Chipciu.

MUNTENEGRU: Bozovic – Zverotic, Savic, Simic, Tomasevic – Rodic, Vukcevic, Scekic, Bakic – Beqiraj, Jovetic.

ROMANIA MUNTENEGRU SCOR LIVE VIDEO ONLINE TVR.  ROMANIA debutează, duminică, cu MUNTENEGRU, în preliminariile CM 2018, de la ora 21:45, pe Cluj Arena, LIVE VIDEO ONLINE STREAM TV la TVR.

ROMANIA – MUNTENEGRU este primul meci pentru selecţionerul Christophe Daum pe banca „tricolorilor”. Daum este, totodată, la primul meci din carieră pe banca unei echipe naţionale. Daum debutează în ROMANIA MUNTENEGRU, meci care este LIVE VIDEO ONLINE STREAM TV la TVR.

ROMANIA MUNTENEGRU SCOR LIVE VIDEO ONLINE TVR.  Anthony Taylor (Anglia) va arbitra meciul ROMANIA – MUNTENEGRU. Arbitrul de 37 de ani va fi ajutat de asistenţii Stuart Burt și Stephen Child, iar al patrulea oficial va fi Andre Marriner. În acest sezon, Taylor a condus meciul dintre PAOK și Ajax, din al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor, încheiat cu victoria olandezilor, scor 2-1.

ROMANIA face parte din aceeași grupă cu MUNTENEGRU, Polonia, Danemarca, Armenia și Kazahstan. Doar prima clasată se va califica direct la CM 2018, în tip ce ocupanta locului al doilea va merge la baraj, cu condiția să nu aibă cel mai slab punctaj dintre echipele de pe locul 2.

„Intotdeauna jucatorii romani au fost asociati cu fotbalul atractiv. Toti vor sa ataci, sa te concentrezi pe asta chiar si cand nu ai mingea. Trebuie sa facem din nou astfel incat acest lucru sa redevina o caracteristica recunoscuta. Avem nevoie si de disciplina tactica, de un modul flexibil, de o mentalitate de invingator si cel mai bun spirit de echipa posibil. Stiu tot ce trebuie sa stiu despre adversarele noastre din preliminarii. Ne asteapta 10 finale foarte dificile, care ne vor obliga sa ne autodepasim pentru a deveni castigatori”, a declarat Christoph Daum, înaintea meciului ROMANIA MUNTENEGRU.

ROMANIA MUNTENEGRU SCOR LIVE VIDEO ONLINE TVR. 

Cookies