România – Liechtenstein pe Arena Națională. Liber la bilete pentru suporterii naționalei

24 aug. 2021
225 Afișari
România - Liechtenstein pe Arena Națională. Liber la bilete pentru suporterii naționalei
România - Liechtenstein pe Arena Națională. Liber la bilete pentru suporterii naționalei. Sursă foto: Facebook/ Echipa națională de fotbal a României

Suporterii naționalei sunt așteptați pe Arena Națională. S-au pus în vânzare biletele pentru meciul România - Liechtenstein.

România – Liechtenstein pe Arena Națională. Liber la bilete pentru suporterii naționalei, potrivit informațiilor oficiale transmise de Federația Română de Fotbal.

România – Liechtenstein pe Arena Națională

Aproape doi ani de zile au trecut de la ultimul meci al echipei naționale cu fani pe Arena Națională. Suporterii sunt așteptați în tribune la meciul România – Liechtenstein.

Recomandăm și: Fortăreața Arena Națională! Niciun caz de Covid nu a fost depistat la cele 4 meciuri de la EURO 2020 din București

Partida are loc în data de 5 septembrie 2021, de la ora 21:45. Meciul contează pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022.

Prețurile biletelor sunt între 30 de lei (la peluze) și 70 de lei (la tribune). Ele pot fi cumpărate de AICI și de AICI.

Biletele pot fi cumpărate și de la casieriile deschise la Arena Națională, în baza următorului program:

  • în data de 3 septembrie 2021: în intervalul orar 11:00 – 19:00 (Bd. Basarabia);
  • în data de 4 septembrie 2021: în intervalul orar 11:00 – 19:00 (Bd. Basarabia);
  • în data de 5 septembrie 2021: în intervalul orar 14:00 – 22:00 (Bd. Basarabia, M. Coravu).

Liber la bilete pentru suporterii naționalei

Categoriile de suporteri care pot participa la meci, potrivit legislației în vigoare:

  • Persoanele care s-au vaccinat împotriva COVID-19 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de imunizare.
  • Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
  • Persoanele care dovedesc faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu coronavirus.
  • Excepția de la regulă: copiii sub 18 ani nu se vor testa, dar la stadion vor prezenta documentul de identitate (buletin, certificat de naștere), alături de bilet (în format digital sau printat).

Primele trei categorii de suporteri prezentate mai sus vor trebui să prezinte documentele medicale justificative la stadion împreună cu biletul (în format digital sau printat).

Copiii cu vârstele sub 14 ani au accesul gratuit în zona specială pentru familii „Tribuna 2 Family Zone”. În momentul în care cumpărați bilet online, trebuie să alegeți tipul biletului – copil. De asemenea, pentru emiterea biletelor cu valoare zero trebuie să introduceți datele copiilor.

Cookies