ROMÂNIA – IRLANDA DE NORD LIVE, EURO 2016: Meciul va fi difuzat în direct şi exclusiv la TVR

de:
12 nov. 2014
0 Afișari
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD LIVE, EURO 2016: Meciul va fi difuzat în direct şi exclusiv la TVR

ROMÂNIA VS. IRLANDA DE NORD, din 14 NOIEMBRIE, LIVE LA TV: Potrivit TVR, vineri, echipa naţională a României joacă împotriva reprezentativei de fotbal a Irlandei de Nord al patrulea meci din bătălia pentru UEFA Euro 2016 şi al doilea pe teren propriu.

ROMÂNIA VS. IRLANDA DE NORD, din 14 NOIEMBRIE, LIVE LA TV: Partida, transmisă în direct şi exclusiv de TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro începând cu ora 21.45, va fi comentată de Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos şi este precedată şi urmată, la TVR 1, de „Studio Fotbal”, emisiune moderată de Tudor Furdui, scrie Mediafax. 

ROMÂNIA VS. IRLANDA DE NORD, din 14 NOIEMBRIE, LIVE LA TV: Irlanda de Nord a produs cea mai mare înfrângere a naţionalei din epoca modernă, pe 16 octombrie 1985, când a învins echipa României cu 1-0, la Bucureşti. Atunci, Naţionala de fotbal a României a fost eliminată de la Cupa Mondială din Mexic. Pe de altă parte, nord-irlandezii n-au mai fost la un turneu final de la cel din 1986.

ROMÂNIA VS. IRLANDA DE NORD, din 14 NOIEMBRIE, LIVE LA TV: În această toamnă, TVR continuă o tradiţie începută în 1960, la preliminariile primului turneu european de fotbal. De atunci, TVR a transmis, o dată la patru ani, meciurile României în calificările pentru Campionatul European. Din 1960 până în prezent s-au disputat 14 ediţii, UEFA Euro 2016 fiind ediţia cu numărul 15. Toate meciurile României de calificare la UEFA Euro 2016 sunt transmise în direct şi exclusiv la TVR.

ROMÂNIA – IRLANDA DE NORD LIVE. Poliţia Română a dispus măsuri suplimentare pentru desfăşurarea în bune condiţii a meciului de fotbal dintre echipele reprezentative ale României şi Irlandei de Nord. Peste 4.500 de poliţişti acţionează, la nivel naţional, pe traseele de deplasare către arena sportivă, în aeroporturi şi gări, pentru ca participanţii la competiţia sportivă să se bucure în linişte de eveniment. 

ROMÂNIA – IRLANDA DE NORD LIVE, EURO 2016, SCOR LIVE. Poliţia Rutieră recomandă conducătorilor auto să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

Cookies