ARHIVA B365

ROMÂNIA – ESTONIA. Peste 200 de poliţişti vor asigura măsurile de ordine la meci

ROMÂNIA – ESTONIA. Acţiunea Poliţiei Capitalei vizează menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, prin prevenirea manifestărilor violente, a actelor de vandalism sau a altor fapte antisociale, cu ocazia derulării meciului ROMÂNIA – ESTONIA..

În acest sens, poliţiştii bucureşteni vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în proximitatea gărilor, în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

ROMÂNIA – ESTONIA. De asemenea, poliţiştii bucureşteni vor acţiona în vederea prevenirii şi combaterii infracţiunilor comise în proximitatea stadionului, cât şi în zona barurilor, localurilor sau a altor unităţi de alimentaţie publică, în special din zona centrală a Municipiului Bucureşti şi din zona locurilor de cazare a delegaţiilor oficiale şi a suporterilor oaspeţi.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

– să manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;

– să respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier;

– să nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;

– să adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic;

„Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112. Totodată, puteţi sesiza problemele din trafic la numărul de telefon 021.9544”, mai anunţă reprezentanţii Poliţiei Capitalei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button