ROMÂNIA-ARGENTINA 2014. SCOR FINAL 0-0. Ce spune Pițurcă

de:
06 mart. 2014
0 Afișari
ROMÂNIA-ARGENTINA 2014. SCOR FINAL 0-0. Ce spune Pițurcă

ROMÂNIA-ARGENTINA. SCOR FINAL 0-0 „A fost un meci important pentru noi, l-am trecut cu bine. Era foarte important să nu pierdem şi am reuşit asta după un joc bun în care puteam să câştigăm, dar să şi pierdem. Cred că rezultatul este echitabil, deşi am înţeles că golul nostru a fost valabil. Dar nu mai contează acum, i-am felicitat pe băieţi pentru felul în care au jucat. Mi s-a părut că argentinienii au jucat la sânge, deşi nu au fost la nivelul unui meci oficial. Ofensiv trebuie să apreciem jocul echipei noastre. Ei nu au avut spaţii de joc. Să nu credeţi că Argentina nu şi-a dorit să câştige azi. Nu se pune problema că Argentina nu a respectat echipa României. Acest rezultat înseamnă foarte mult. Când joci cu o echipă din primele trei din lume şi obţii un rezultat de egalitate încrederea jucătorilor creşte”, a spus Piţurcă.

Selecţionerul consideră că acest amical a meritat banii plătiţi: „Eu sunt îngândurat însă pentru că nu ne-am putut califica la turneul final. Durerea mai persită încă. Nu puteam obţine acest rezultat dacă nu tratam acest meci ca pe unul oficial. Toţi argentinienii, poate mai puţin Messi, au jucat la sânge. Eu cred că a meritat banii pe care i-am plătit pentru acest meci, deşi nu cred că a fost un milion de euro, deoarece stadionul a fost aproape plin. Oamenii au văzut meciul ca pe un examen”.

Echipa naţională a României a terminat la egalitate, miercuri seară, cu reprezentativa Argentinei, scor 0-0, într-un meci amical disputat pe Arena Naţională din Capitală.

ROMÂNIA-ARGENTINA. SCOR FINAL 0-0

Cookies