ROMÂNIA-ARGENTINA. Pițurcă: „Evoluția noastră este mult mai bună contra echipelor sud-americane”

de:
05 mart. 2014
0 Afișari
ROMÂNIA-ARGENTINA. Pițurcă:

ROMÂNIA-ARGENTINA. Selectionerul Victor Piturca a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca ar fi formidabil daca echipa nationala a Romaniei ar reusi sa obtina un rezultat pozitiv in partida amicala cu Argentina, ce se va disputa pe Arena Nationala, conform stirileprotv.ro.

ROMÂNIA-ARGENTINA. „Primul meci din acest an, dar si dupa ratarea barajului. Situatia nu e asa cum trebuia sa fie daca am fi fost calificati, dar viata merge inainte. Intalnim una dintre cele mai bune echipe din lume, dar eu sper ca la fel cum s-a intamplat cu Belgia si Uruguay, sa realizam un joc bun si sa obtinem si un rezultat bun. Obiectivul meu si al jucatorilor este sa nu pierdem jocul. Ar fi formidabil daca am obtine un rezultat pozitiv”, a spus Piturca.

ROMÂNIA-ARGENTINA. Victor Piturca a afirmat ca reprezentativa Romaniei joaca mult mai bine contra echipelor din America de Sud decat impotriva unor nationale ca ale Greciei. „Evolutia noastra este mult mai buna contra echipelor sud-americane. Mai dificil este sa joci contra unei echipe ca cea a Greciei, care practica un joc de uzura. E foarte important sa ne facem si noi jocul. De la mijloc in sus au jucatori formidabili. Si noi avem jucatori tehnici, dar Argentina nu face un marcaj cum face Grecia. Am demonstrat de-a lungul timpului ca putem face jocuri bune”, a explicat Piturca.

ROMÂNIA-ARGENTINA. Bogdan Stancu este singurul jucator incert pentru meciul cu Argentina, sustine Piturca. „Bogdan Stancu a parasit antrenamentul de astazi, a venit cu ceva probleme de la club, dar cred ca va fi in conditii optime pentru meciul de maine seara. Matel e bine, dupa ce a contactat o lovitura aseara de la Chipciu”, a adaugat Piturca, el dorind sa foloseasca jucatorii convocati in premiera la prima reprezentativa.

ROMÂNIA-ARGENTINA. Selectionerul Argentinei, Alejandro Sabella, a declarat, marti seara, ca jucatorii sai s-au pregatit serios pentru meciul amical cu Romania, acesta fiind unul foarte important inainte de participarea selectionatei sale la Cupa Mondiala din Brazilia.

ROMÂNIA-ARGENTINA. Lionel Messi, considerat de multi poate cel mai talentat jucator de fotbal al tuturor timpurilor, este la Bucuresti. Atacantul Barcelonei, cotat la 125 de milioane de euro, joaca miercuri pe National Arena in amicalul de lux Romania-Argentina, de la ora 21, in direct la PRO TV. 

Cookies