ARHIVA B365

ROMÂNIA – ARGENTINA. Peste 300 de polițiști asigură măsurile de ordine la meciul ROMÂNIA – ARGENTINA

ROMÂNIA – ARGENTINA. Poliţiştii vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului şi vor asigura accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

ROMÂNIA – ARGENTINA. În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor, a furturilor din poşete sau din buzunare, respectiv a furturilor de şi din auto.

ROMÂNIA – ARGENTINA. Totodată, poliţiştii vor accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea, în condiţii optime, a acestui eveniment.

ROMÂNIA – ARGENTINA. Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica activităţile pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele de trafic intens, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

ROMÂNIA – ARGENTINA. Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a evenimentului sportiv, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Română vă recomandă să manifestaţi răbdare şi să evitaţi implicarea în conflicte de orice natură.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button