ARHIVA B365

ROMÂNIA – ARGENTINA. Jurnaliştii argentinieni au anunţat sosirea „pumelor” pe „tărâmuri ţigăneşti”

ROMÂNIA – ARGENTINA. Supervedetele Argentinei au sosit la Bucureşti pentru amicalul cu România de miercuri. Cel mai popular ziar din Argentina, Clarin, a comentat în ediţia online sosirea lui Lionel Messi la Bucureşti.

ROMÂNIA – ARGENTINA. Jurnaliştii au fost uimiţi de felul în care a fost primit starul argentinian, dar şi-au exprimat nedumerirea că Javier Mascherano a fost ignorat.

Argentinienii avut şi un paragraf revoltător în articolul publicat. „Sergio Romero a fost primul jucător care a sosit pe aceste tărîmuri ţigăneşti!”, au scris sud-americanii.

ROMÂNIA – ARGENTINA. Conform adevărul.ro, e posibil că din cauza acestei exprimări, suporterii români să aibă o reacţie ostilă, miercuri seară, în momentul intonării imnului Argentinei.

ROMÂNIA – ARGENTINA. Până acum, peste 35.000 de bilete s-au vândut pentru partida de pe Arena Naţională, iar cei mai mulţi români au plătit pentru a-i vedea jucând pe mai mulţi fotbalişti celebri precum Lionel Messi, Gonzalo Higuain, Angel Di Maria sau Sergio Aguero.

Meciul amical România-Argentina se va disputa la 5 martie, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button