ARHIVA B365

ROMÂNIA – ARGENTINA. Alex Bourceanu, pus într-o situaţie stânjenitoare de Messi

ROMÂNIA – ARGENTINA. Lionel Messi l-a pus pe Alex Bourceanu într-una dintre cele mai stânjenitoare situaţii. Fostul căpitan al Stelei i-a solicitat lui Messi la finalul partidei să facă schimb de tricouri, dar starul argentinian a refuzat, scrie prosport.ro.

Bourceanu s-a retras ruşinat, cu un zâmbet de complezenţă. Până la urmă, mijlocaşul lui Trabzonspor s-a ales cu tricoul lui Mascherano. Tot un zâmbet a afişat şi Lionel Messi, care i-a dat în cele din urmă tricoul lui Gabi Torje.

ROMÂNIA – ARGENTINA. Culmea, chiar Torje avertizase înaintea meciului că Messi nu face schimb de tricouri la finalul meciurilor, motivând de fiecare dată că-l are promis. La finalul partidei, Torje a explicat însă cum s-a înţeles cu starul Barcelonei: „Am vorbit puţin pe teren, m-a întrebat cum sunt, ce fac şi atunci am stabilit să facem schimb de tricouri”.

ROMÂNIA – ARGENTINA. Selecţionerul Victor Piţurcă s-a amuzat în momentul în care a aflat că Torje a fost „norocosul” care a pus mâna pe tricoul lui Messi: „Da? El l-a luat? I-auzi al naibii…Pitic la pitic trage”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button