România are un nou milionar. Câștigătorul din București a 6 milioane de euro, premiul record la JOKER, și-a ridicat astăzi banii de la Loterie

10 mart. 2022
1103 Afișari
România are un nou milionar. Câștigătorul din București a 6 milioane de euro, premiul record la JOKER, și-a ridicat astăzi banii de la Loterie
FOTO: Mesajul completat de câștigătorul a peste 6 miliona de euro la LOTO

Câștigătorul celui mai mare premiu din istoria jocului Joker, în valoare de 33.201.347,96 lei (peste 6,70 milioane de euro), și-a ridicat joi banii obținuți la tragerea loto de duminică, 6 martie. Investiția lui a fost de doar 18,50 lei în biletul completat cu două variante simple la Joker, și o variantă la Noroc Plus, și cumpărat de la o agenție din sectorul 5, București.

Ce le-a dorit proaspătul milionar jucătorilor la LOTO

Posesorul biletului norocos are în jur de 50 de ani și joacă constant la loto de peste 20 de ani, de obicei, variante simple. Se consideră norocos pentru că, de-a lungul timpului, a câștigat mai multe premii, cel mai mare dintre acestea fiind un premiu de categoria a II-a, la Loto 6/49.

A aflat că este câștigătorul marelui premiu la Joker chiar în seară în care a avut loc tragerea, când și-a verificat numerele pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro.

Numerele care i-au purtat noroc au fost alese cu gândul la faptul că, în ziua în care le-a jucat, adică pe 4 martie, se împlineau 45 de ani de la cutremurul din 1977.

„Urez tuturor jucătorilor succes și să nu renunțe la visul lor!”, este mesajul pe care câștigătorul a dorit să-l transmită tuturor jucătorilor la loto.

Norocosul câștigător al marelui premiu la JOKER, care a dorit să-și păstreze anonimatul, a spus că va continuă să joace că și până acum, indiferent de banii căștigați.

 

Cookies