ARHIVA B365

Româncă ÎNJUNGHIATĂ într-o stație de autobuz din Roma

Tânăra româncă înjunghiată într-o staţie de autobuz din Roma este victima fostului său concubin, cetăţean român, potrivit informaţiilor transmise, joi seara, de Ministerul de Externe, care precizează că femeia a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, iar starea sa este stabilă.

Ambasada României la Roma s-a autosesizat cu privire la cazul femeii de cetăţenie română înjunghiate într-o staţie de autobuz din Roma şi a întreprins demersurile legale, în regim de urgenţă, atât la spital, cât şi la poliţia locală, pentru obţinerea unor informaţii detaliate referitoare la starea de sănătate a victimei, identitatea acesteia şi a agresorului, cât şi asupra circumstanţelor producerii incidentului, precizează MAE.

Comisariatul de Carabinieri din cartierul EUR din Roma a confirmat incidentul, a cărui victimă este o femeie de cetăţenie română, în vîrstă de 31 de ani.

O tânără din România, în vârstă de 31 de ani, se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost înjunghiată de un bărbat într-o staţie de autobuz din zona Fiera, din Roma, potrivit Corriere.it, citat de romaniatv.net.

Agresorul a fost reţinut ulterior de carabinieri. Nu se ştie deocamdată care a fost motivul agresorului.

Românca a fost transportată în stare gravă la Spitalul San Giovanni din Roma. Tânăra are plăgi în abdomen şi în zona gâtului, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button