ARHIVA B365

Românca dispărută în Nepal a fost găsită moartă într-un râu

Autorităţile din Nepal au anunţat că au găsit trupul unei femei plutind într-un râu. Ministerul Afacerilor Externe a început demersurile pentru repatrierea trupului neînsufleţit.

Adina Monica Popescu, în vârstă de 26 de ani, a dispărut în zona Chomrong din Nepal. Fata călătorea singură, iar de pe data de 14 iulie, nimeni nu mai știe nimic de ea. MAE susține că Ambasada României în India, care asigură reprezentarea diplomatică a României şi în Nepal, are în atenţie cazul tinerei.

Familia și prietenii și familia fetei au lansat un apel pe Internet pentru a reuși s-o găsească. Potrivit unui anunț postat pe https://fundrazr.com, Adina a fost văzută ultima oară în apropierea taberei Annapurna.

Ambasada României în India, care asigură reprezentarea diplomatică a României şi în Nepal, are în atenţie cazul persoanei de cetăţenie română dispărute în zona Chomrong din Nepal şi a întreprins urgent demersuri pe lângă autorităţile competente locale pentru obţinerea de informaţii suplimentare cu privire la circumstanţele dispariţiei, a transmis, sâmbătă, Ministerul Afacerilor Externe.

MAE precizează că aşteaptă un răspuns de la autorităţile nepaleze şi că misiunea diplomatică a României menţine permanent legătura cu apropiaţii persoanei dispărute. „Conform informaţiilor furnizate de către aceştia, persoana în cauză a aterizat în Kathmandu, Nepal, în data de 11 iulie 2016, urmând să călătorească înapoi spre România în data de 18 iulie 2016. Nu se cunosc detalii despre ruta turistică pe care aceasta urma să se deplaseze. Ambasada României la New Delhi este pregătită să acorde asistenţă consulară de specialitate, dacă situaţia o va impune”, adaugă MAE.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button