ARHIVA B365

Rollsul lui Gigi Becali, atacat cu pietre de stelişti

„Cinci persoane au fost reţinute la Secţia 22 şi le se va întocmi dosar penal pentru distrugere. Gigi Becali depune plângere la Secţia 22, iar maşina se află şi ea aici”, a spus Hulea.

Hulea a precizat că o a şasea persoană a fost reţinută, după ce a avariat o maşină a Jandarmeriei.

„Au început să arunce cu pietre. Bodyguarzii ce să facă? Bine că nu l-a lovit pe vreunul. Au venit jandarmii. I-am recunoscut. Au fost recunoscuţi şase inşi. Am făcut plângere deja. Acum merg până la capăt, până la judecător, procuror, până la capăt. S-a ajuns prea departe pentru că tot au fost iertaţi de judecători. Acum sunt şi probe şi martori. Au fost arestaţi când aruncau cu pietre”, a spus Becali.

Automobilul Rolls Royce al lui Becali avea parbrizul spart, două stopuri laterale avariate şi urme ale pietrelor aruncate de suporteri. „Pagubele sunt că maşina trebuie vopsită din nou iar parbrizul costă şi ăla mult. Probabil vreo 50.000 de euro, înseamnă deosebit de grav şi înseamnă de la cinci ani în sus”, a explicat el.

Becali a menţionat că nu-i pasă de pagubele provocat automobilului său ci de periculozitatea actelor suporterilor stelişti. „E vorba de periculozitatea faptei. În maşină eram eu, putea să spargă capul cuiva, să omoare pe cineva. Nu discutăm doar de distrugere, e vorba cât de periculoasă a fost fapta. Dar dă-o naibii de maşină, se repară, dar periculozitatea ? Putea să moară unul pe loc. Poate să te atace în casă. E vorba de huliganism. Asta e problema mare şi durerea mea” a mai spus el.

Finanţatorul stelist a precizat că a avut o discuţie la secţia de poliţie cu cei reţinuţi.

„Ştiam că nu sunt suporterii. Cei pe care i-am văzut acum sunt obişnuiţi să facă aşa ceva. Le-am zis să le facă teste de drogaj. Ei sunt drogaţi. Am vorbit cu ei. Cum să zică că au fost ei? Unul plângea, unul care era cel mai nenorocit, pe care l-am mai văzut o dată că arunca cu pietre, tot el. De aia mă bate gândul să cred că e ceva organizat. A fost în acelaşi loc. E un grup de 20-30 care fac asta. Am auzit de unul Seba care îi instiga, cică e din Peluza Sud. Să-l găsească. Numai unul zicea că n-a aruncat, că se bătea cu unul şi a scos cuţitul şi a fost luat la grămadă. Avea şi piatra şi cuţitul în mână. Dar ăia nu contestau că au aruncat. Unul zicea că vine numai la derbiuri. Numai la derbiuri aruncă cu pietre? O să vezi derbiurile de la puşcărie acum”, a adăugat Becali.

Gigi Becali a anunţat că i-a recunoscut pe cei şase care i-au atacat automobilul. „Le-am zis că n-am nevoie să-i recunosc dincolo de geam, credeau că mi-e teamă să mă vadă ei pe mine. Păi acum mi-e frică să recunosc cine a dat cu piatra în mine?”, a mai spus el.

Finanţatorul a precizat că a fost întrebat şi de acţionarul FC Dinamo, Cristian Borcea, dacă are nevoie de ajutor: „Borcea m-a sunat, mi-a zis «Bă naşule, dacă vrei vin şi eu la secţie». Pentru mine nu mai exista « singur dreptate ». Pentru mine există lege şi reclamaţie penală. De atunci de când i-am iertat că au furat maşina şi au făcut ei plângere, după ce au băut cafea şi whisky. Nu e chiar aşa uşor să loveşti cu pietre într-un europarlamentar”.

Echipa Steaua a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Dinamo, în etapa a XXVIII-a a Ligii I, reuşind să câştige derbiul cu numărul 124 dintre cele două grupări bucureştene printr-un gol marcat de Gabriel Torje în minutul 62.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button