ȘTIRI

Roger Waters va cânta alături de copiii din corul Scolii Gimnaziale de Arte Nr. 5 din București

Ccorul de copii va interpreta alaturi de acesta refrenul uneia dintre cele mai cunoscute piese din repertoriul Pink Floyd: Another Brick in The Wall, conform organizatorilor.

Celebra piesa Another Brick in the Wall este unul dintre cele mai asteptate momente din cadrul show-urilor The Wall, aceasta fiind cu atat mai speciala cu cat Roger Waters o interpreteaza de fiecare data alaturi de copii din tara gazda. Romania nu va face exceptie astfel ca, pe 28 august, un cor de copii romani va urca pe scena pentru a canta impreuna cu Roger Waters unul
dintre cele mai cunoscute refrene din istorie.

Cei cinsprezece copii au varste cuprinse intre 10 si 15 ani si studiaza muzica de la 6 ani, dedicandu-si mare parte a timpului cursurilor de pian, chitara sau vioara. Cei mai multi dintre ei au participat deja la mai multe olimpiade si concursuri instrumentale internationale, activand in prezent in cadrul corului Scolii Gimnaziale de Arte Nr. 5 din Bucuresti, aflat sub atenta indrumare a domnului profesor Marian Apostol. Corul a sustinut mai multe concerte la nivel national, in cadrul a diferite evenimente organizate
la Palatul Parlamentului, Palatul Sutu sau Primaria Sectorului 3 din Bucuresti, avand totodata aparitii si peste hotare, una dintre cele mai notabile fiind in cadrul unui concert organizat la Gallard, in Franta, unde s-au bucurat de un real succes in fata a mii de spectatori.

Corul a fost selectat chiar de echipa artistica a lui Roger Waters, dupa analizarea mai multor propuneri, in prezent cei mici aflandu-se in pregatiri pentru momentul artistic pe care il vor interpreta alaturi de acesta, o serie de repetitii fiind programate si pentru ziua concertului, alaturi de artist.

Concertul The Wall va avea loc pe 28 august, in Piata Constitutiei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button