Roger Waters a cerut oprirea iluminatului public în Bucureşti pe timpul concertului său

de:
17 nov. 2012
0 Afișari
Roger Waters a cerut oprirea iluminatului public în Bucureşti pe timpul concertului său

Roger Waters a cerut ca cel puţin pe durata concertului iluminatul public din Piaţa Constituţiei să fie întrerupt, întrucât show-ul „The Wall” se bazează în primul rând pe proiecţii impresionante, efecte vizuale şi decoruri grandioase,. Oficialii nu au dat încă un răspuns la această solicitare, dar sunt şanse mari ca ea să fie acceptată, potrivit Mediafax.

Roger Waters va concerta în Bucureşti pe 28 august 2013, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, concert din cadrul turneului „The Wall”. Turneu este centrat pe albumul cu acelaşi nume al formaţiei Pink Floyd, una dintre cele mai bine-vândute producţii muzicale din toate timpurile.

Roger Waters va aduce pentru prima oară în România una dintre cele mai grandioase producţii rock din istorie. Muzicianul britanicul este cunoscut pentru discursul său împotriva războiului şi a globalizării. De altfel, cu un astfel de mesaj plănuieşte să îşi deschidă show-ul de la Bucureşti.

„O să încerc să îmi dau seama de fonetica unui discurs scurt în limba din ţara în care merg. Scriu ceea ce simt pentru ca oamenii să înţeleagă că totul e real nu e artificial”, spune Roger Waters.

Gândit ca un simbol al blocajului dintre culturi, decorul pentru show-ul „The Wall” va fi impresionant. Un zid cu o lăţime de 150 de metri, o înălţime de 12 metri şi o suprafaţă de 20.000 de metri pătraţi se va înălţa între muzician şi spectatori. În mometul în care publicul va cânta „All in all it was just a brick in the wall”, pe scena de 1.200 de metri pătraţi va apărea un lanţ uman format din copii.

Roger Waters va petrece cel puţin o noapte într-un hotel din Bucureşti. El a cerut ca în cameră să aibă draperii negre şi două lămpi pe masă, pentru că nu suportă lumina fluorescentă.

Cookies