ȘTIRI

Roger Sanchez @B’ESTFEST Summer Camp

La aproape 20 de ani de la debut, Roger Sanchez se poate lauda cu o cariera impresionanta, ce include nu mai putin de 23 de albume si compilatii, 18 single-uri, 28 de remixuri, un premiu Grammy, un label propriu si un show radio cu peste 12 milioane de ascultatori pe editie.

La sfarsitul anilor ’90 s-a mutat in Ibiza, ”paradisul cluburilor”, devenind unul dintre cei mai cunoscuti DJ de pe insula, iar in 2001 a lansat primul sau single, ‘‘Another Chance”. Au urmat numeroase alte piese precum „You Can’t Change Me”, „Nothing 2 Prove”, „Turn On The Music” sau „Lost” dar si nenumarate remixuri, in 2003 fiind premiat cu un Grammy pentru remixul piesei ”Hella Good” a trupei No Doubt.

Line-up Scena Coca-Cola:

18:35 — Popa Sapka

20:25 — Madame Hooligan

22:35 — Coma

01:00 — Roger Sanchez

Cea de-a patra editie a festivalului B’ESTFEST se desfasoara in acest an pentru prima oara la iarba verde, sub conceptual de Summer Camp. Trei zile si trei nopti de party pana dimineata, patru scene si alte patru terase cu muzica live sau DJ sets, peste 60 de artisti si o multitudine de activitati speciale isi asteapta anul acesta publicul la iarba verde, intr-o oaza de liniste departe de betoanele incinse ale Bucurestiului. In cadrul B’ESTFEST  Park vor exista mai multe zone de atractii, precum Sports Area, Playground, Lake Lounge, Arts & Crafts, Bazzar, Green Village, unde publicul va avea la dispozitie diverse activitati sportive, artistice, culturale, de relaxare sau distractie, pana seara tarziu. O alta noutate a acestei editii este zona de Camping, dotata cu toate facilitatile necesare unei sederi cat mai placute.

Biletele pentru festival mai sunt disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul de camping, acestea putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau The Ark (Uranus 150).


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button