BAZAR

ROCKOLINDE SIMFONIC, la Sala Palatului. Vor concerta Cristi Minculescu & Iris şi Felicia Filip

Iubitorii de concerte live, dar mai cu seamă fanii trupei IRIS, vor putea asista la un concert de sărbători, programat pe 22 decembrie, la Sala Palatului.

Vocea de succes a rock-ului românesc din toate timpurile, CRISTI MINCULESCU și legendara trupă IRIS, alături de soprana Felicia Filip, violoncelistul Adrian Naidin și Orchestra Sinfonia București sub bagheta dirijorului Florin Totan, vor urca pe scena Sălii Palatului din capitală în data de 22 decembrie, începând cu ora 20:00, pentru a cuceri audiența cu încă un concert memorabil intitulat, ROCKOLINDE SIMFONIC.

„După 15 ani de la concertul „Athenaeum Live”, ROCKOLINDE SIMFONIC poate fi definit ca un concert festiv, o reeditare a celui mai apreciat concert rock-simfonic susținut de trupa IRIS împreună cu soprana Felicia Filip. Ineditul concertului Rockolinde Simfonic va fi completat de momente muzicale remarcabile, oferite de binecunoscutul violoncelist Adrian Naidin, acompaniat de band-ul său format din Ionuț Micu – tobe, Andrei Bălașa- chitară și Mircea Muntenița – bass”, anunţă organizatorii, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate la prețuri variabile în funcție de categoria de loc, după cum urmează: VIP – 175 lei, Cat.I – 150 lei, Cat.II – 115 lei, Cat.III – 75 lei și Cat.IV – 50 lei. Acestea pot fi procurate de la Sala Palatului, Librăria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica, Unirea Shopping Center (etj.2), Diverta, Flanco și online prin www.ticketnet.ro, www.myticket.ro, www.bilet.ro sau www.iabilet.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button