Rock ieftin, pentru tot bucureşteanul

de:
05 apr. 2011
0 afișări
Rock ieftin, pentru tot bucureşteanul

Festivalul Rock the City va avea loc între 1 şi 3 iulie la Romexpo iar organizatorii se laudă cu preţuri mici la bilete. O zi de festival va costa de la 100 de lei în sus dacă fanii se grăbesc să cumpere, au anunţat organizatorii în cadrul unei conferinţe de presă. „Timp de 10 zile biletele vor putea fi achizitioante la preţuri promoţionale. Mai exact până pe 15 aprilie. De astăzi, de la ora 17:00, biletele vor fi disponibile în toata reţeua”, spune Valentin Vasiloiu de la Eventim.

De altfel, doar line-up-ul festivalului a fost stabilit până acum. “Pe lângă numele cu greutate care vor concerta în cele trei zile mai avem cateva slot-uri libere. Vor fi multe surprize. Suntem în negocieri avansate cu diverse trupe”, precizează Denise Săndulescu de la D&D East Entertainment.

Pe lângă WhiteSnake, Judas Priest sau Prodigy şi-au mai anunţat prezenţa Mike & The Mechanics, Papa Roach, THERAPY? sau Hatebreed.

Biletele se vor pune în vânzare în exclusivitate prin Eventim şi se vor putea cumpăra din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro.

Cookies