ARHIVA B365

ROBIN WILLIAMS A MURIT, S-A SINUCIS. REACȚII DIN PARTEA LUI OBAMA, KEVIN SPACEY, CHER

ROBIN WILLIAMS A MURIT, S-A SINUCIS Serviciile de urgenţă au fost chemate luni, la ora locală 11.55 a.m, după ce Robin Williams a fost descoperit decedat în locuinţa sa.

Poliţia din Marin County, din statul american California, informează într-un comunicat că un „individ de sex masculin, declarat mort la ora 12.02, a fost identificat drept Robin McLaurin Williams, în vârstă de 63 de ani, rezident în Tiburon, în California” şi că o cauză probabilă a decesului ar fi „sinuciderea prin asfixiere”.

Poliţia a anunţat deja iniţierea unei anchete „cu privire la cauzele şi circumstanţele decesului”.

ROBIN WILLIAMS A MURIT, S-A SINUCIS Actorul Kevin Spacey, care a jucat alături de Williams în filmul „Shrink” (2009), a deschis seria mesajelor-tribut aduse pe Twitter legendei hollywoodiene, vorbind despre prietenul său „care a făcut lumea să râdă şi să gândească”. „Îmi voi aminti acest lucru şi îl voi onora. Un mare om, artist, prieten. Îmi va lipsi nemăsurat”, a mai scris acesta.

ROBIN WILLIAMS A MURIT, S-A SINUCIS 

Actriţa Sarah Michelle Geller a postat pur şi simplu o colecţie de fotografii cu ea alături de Williams.

Starul tenisului german Boris Becker a scris: „Odihneşte-te în pace, Robin Williams! Nu pot să cred… condoleanţe familiei şi prietenilor!”.

ROBIN WILLIAMS A MURIT, S-A SINUCIS „Nu pot să cred vestea despre Robin Williams. Le-a oferit atât de mult atât de multor oameni. Sunt devastată”, a scris realizatoarea TV Ellen DeGeneres.

Starul seriei „Austin Powers” Verne Troyer a spus despre Robin Williams că a fost „cel mai bun dintre cei buni”, în timp ce Cher a scris: „Oh, Robin. A fost un om drăguţ şi dulce. Trăia la voltaj înalt, mintea îi era mereu trează, a fost cine a fost, o ştiu prea bine”.

ROBIN WILLIAMS A MURIT, S-A SINUCIS Actorul Steve Carrell a scris despre Robin Williams că „a făcut lumea un pic mai bună”, iar Minnie Driver, care a jucat alături de actor în „Good Will Hunting”, l-a caracterizat ca fiind „un suflet frumos şi bun”.

Preşedintele american Barack Obama l-a descris pe Williams ca fiind „unic”. „Robin Williams a fost aviator, doctor, geniu, dădacă, preşedinte, profesor, Peter Pan şi orice altceva. Dar a fost unic”, a spus Obama, adăugând: „A venit în vieţile noastre ca un extraterestru şi a sfârşit prin a atinge orice element al spiritului uman. Ne-a făcut să râdem. Ne-a făcut să plângem. Le-a oferit gratuit şi cu generozitate talentul său nemăsurat celor care aveau nevoie mai mult – de la trupele noastre din străinătate la cei marginalizaţi de pe străzi”.

ROBIN WILLIAMS A MURIT, S-A SINUCIS Actorul Steve Martin a scris, la rândul său „Sunt extrem de şocat de pierderea lui Robin Williams, un caracter nobil, un mare talent, partener de actorie, suflet autentic”, iar Sharon Osbourne şi-a exprimat şi ea regretul la aflarea veştii despre decesul lui Robin Williams.

„Nu, Robin, erai atât de iubit”, a scris actriţa Mia Farrow, în timp ce ciclistul Lance Armstrong a spus: „Îmi voi aminti mereu de tine ca de un prieten grozav. Te iubesc şi îmi vei lipsi groaznic”.

ROBIN WILLIAMS A MURIT, S-A SINUCIS Ben Stiller, actor de comedie din generaţia care a urmat celei din care a făcut parte Robin Williams, a spus că „un mesaj pe Twitter nu este suficient pentru a descrie talentul lui Williams”.

Jared Leto, actor şi solist al trupei rock 30 Seconds to Mars, a declarat pe Twitter că „Robin Williams a fost un om original şi curajos”.

De asemenea, Michael J. Fox, starul francizei „Back to the Future”, a spus că Robin Williams era „amabil şi genial”.

Jeff Bridges, prezent luni seară la premiera newyorkeză a filmului „The Giver”, a vorbit despre fostul lui partener din filmul „Regele pescar”: „Sunt plin de emoţii contradictorii în această seară. Îmi e greu să mă aflu aici, din cauza acestor emoţii şi sentimente. Am pierdut un prieten drag, Robin Williams. Era un om atât de strălucitor. Sufletul meu este alături de familia lui în aceste momente”.

ROBIN WILLIAMS A MURIT, S-A SINUCIS 

Prezent la acelaşi eveniment, producătorul filmului „The Giver”, renumitul Harvey Weinstein, a declarat: „Dacă ar fi fost acum pe scenă, el (Robin Williams, n.r.) ar dori ca petrecerea să continue. Ne va fi dor de el şi, indiferent de circumstanţe, Robin a fost un uriaş în industria noastră şi, cel mai important, un om mare”.

Şi alte vedete de la Hollywood au deplâns pe Twitter moartea talentatului actor american: „Sunt uluit!”, a declarat Bill Cosby, „Am inima frântă”, a scris Danny DeVito, „să ne amintim de prietenul nostru Robin Williams”, a spus David Letterman, iar Lenny Kravitz a adăugat: „Robin Williams, a fost o onoare să te cunosc”.

„Robin, îmi pare atât de rău că Pământul nu a mai meritat să te aibă. Sper că vei găsi fericirea acolo unde ai plecat”, a declarat şi actorul Jason Alexander.

„Odihneşte-te în pace, Robin Williams. Este o pierdere atât de mare. A plecat dintre noi, dar nu va fi uitat niciodată”, a scris la rândul său pe Twitter actorul Morgan Freeman, iar Ringo Starr, fostul membru al trupei The Beatles, a adăugat: „La revedere şi Dumnezeu să te binecuvânteze, Robin Williams”.

„Gândurile şi rugăciunile mele se îndreaptă acum către familia lui Robin Williams. L-am întâlnit o singură dată, dar acela a fost unul dintre cele mai plăcute momente din viaţa mea. Odihneşte-te în pace, Robin Williams”, a declarat la rândul ei cântăreaţa Pink.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button