ARHIVA B365

ROBIN WILLIAMS a fost găsit mort în apartamentul său. ROBIN WILLIAMS s-a sinucis

ROBIN WILLIAMS A MURIT! Robin Williams suferea de depresie severă, a declarat agenta actorului, Mara Buxbaum. „Este o pierdere tragică şi neaşteptată”, a adăugat aceasta.

ROBIN WILLIAMS A MURIT! Autorităţile din San Rafael, California, care investighează decesul, indică drept cauză asfixia mecanică, relatează digi24.ro.

ROBIN WILLIAMS A MURIT! „În această dimineaţă, mi-am pierdut soţul şi pe cel mai bun prieten, în timp ce lumea l-a pierdut pe unul dintre cei mai iubiţi artişti, unul dintre cei mai iubiţi oameni”, a declarat soţia lui Robin Williams, Susan Schneider. „Sperăm ca, amintindu-ne de el, să ne concentrăm nu pe moartea sa, ci pe nenumăratele momente de bucurie şi râsul pe care le-a adus milioanelor” de fani, a mai spus aceasta, potrivit The Hollywood Reporter.

ROBIN WILLIAMS A MURIT! Recent, Robin Williams se internase din nou într-un centru de reabilitare, fiind cunoscută dependenţa sa de alcool.

Nominalizat de patru ori la Premiile Oscar, Robin Williams a câştigat statueta pentru rolul secundar din Good Will Hunting, unde interpreta rolul unui psiholog înţelept, dar ursuz. Ultimul său proiect era dedicat televiziunii – serialul The Crazy Ones, realizat timp de numai un sezon.

ROBIN WILLIAMS A MURIT! Pe marele ecran, ultimul său proiect, aflat acum în post-producţie, este Night at the Museum: Secret of the Tomb, care va avea premiera în decembrie.

Robin Williams se căsătorise cu Susan Schneider, cea de-a treia soţie, în 2011. Actorul avea trei copii din mariajele anterioare: Zachary (31 de ani, din căsătoria cu Valerie Velardi), Zelda (25 de ani) şi Cody (22 de ani) – din căsătoria cu Marsha Garces, dădaca primului său fiu. Marsha a fost cea care a depus actele de divorţ, în 2008.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button