Robin Hood, varianta Parcări București. Primăria Capitalei eliberează 2100 de locuri de parcare de la ministere și alte instituții

25 mai 2023
5602 Afișari
Robin Hood, varianta Parcări București. Primăria Capitalei eliberează 2100 de locuri de parcare de la ministere și alte instituții
Robin Hood, varianta Parcări București. Primăria Capitalei eliberează 2100 de locuri de parcare de la ministere și alte instituții. Sursa imagine: Inquam Photos / Octav Ganea

Viceprimarul Bujduveanu anunță că 2100 de locuri de parcare din București vor fi eliberate. Primăria Capitalei a decis să ia parcările de la ministere și alte instituții și să le facă publice pentru bucureșteni.

Primăria Capitalei eliberează 2100 de locuri de parcare de la ministere și alte instituții

2100 de locuri de parcare ELIBERATE!
Luăm parcările de la ministere și de la alte instituții și LE DĂM BUCUREȘTENILOR, anunță Stelian Bujduveanu într-o postare pe Facebook.

Viceprimarul Capitalei anunță că joi, 25 mai 2023, a cerut Comisiei Tehnice de Circulație a Municipiului București să anuleze absolut toate avizele de parcare pentru instituțiile publice.

Vorbim despre instituțiile publice localizate în centrul Bucureștiului.

Bujduveanu: Toate instituțiile publice vor fi supuse reglementării

Invitat într-o emisiune la Gândul, viceprimarul Capitalei a explicat că parcările și traficul sunt principalele probleme ale orașului. Bujduveanu spune că centrul Capitalei este paralizat de mașinile angajaților din instituțiile publice, iar în acest mandat, nicio instituție publică nu va mai beneficia de gratuitate pentru parcare.

Stelian Bujduveanu a transmis miercuri seară că toate instituțiile publice din București vor fi obligate să respecte regulile, aceleași pe care și cetățenii le respectă.

Centrul orașului este paralizat de mașinile angajaților din instituțiile publice. În acest mandat, nicio instituție publică nu va mai avea o gratuitate pe parcare. Toate instituțiile publice vor fi supuse reglementării cu care și noi, cetățenii, suntem supuși zi de zi, a transmis viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu.

Încă din noiembrie 2022, Bujduveanu anunța că, în 2023, instituțiile publice din București nu vor mai beneficia de gratuitate la parcare, fiind obligate să cumpere abonamente pentru parcare, exact așa cum fac și cetățenii:

Bucureștiul este al tuturor – al bucureștenilor, cel mai important – așa că nimeni nu este mai presus de lege, a declarat Stelian Budjuveanu la acea vreme.

Cookies