Roberta Anastase a făcut nuntă la Palatul Ştirbey, cu 400 de invitați FOTO

de:
01 iul. 2013
10 Afișari
Roberta Anastase a făcut nuntă la Palatul Ştirbey, cu 400 de invitați FOTO

Lista invitaţilor a cuprins mai multe nume din PDL, printre care Elena Udrea, Anca Boagiu şi Elena Băsescu. La eveniment a fost invitat, de asemenea, preşedintele Băsescu, dar acesta a declarat încă de sâmbtătă, că nu va participa.

Cununia religioasă s-a desfăşurat la capela de pe domeniul Ştirbey, iar mireasa a îmbrăcat o rochie de culoarea fildeşului, cu dantelă, mărgele şi pene de struţ, conform gandul.info.

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor a invitat 400 de persoane pe domeniul Ştirbei, la nuntă. Alb fildeş şi corai sunt culorile pe care mirii le-au ales pentru decor, şi tot ei au vrut ca la nunta lor sărmăluţele să nu fie incluse în meniu, scrie gandul.info.

Un meniu costă 80 de euro, iar mirii au inclus friptură, peşte şi mai multe tipuri de brânzeturi. Cei doi au ales după gustul lor, notează Ştirile ProTV, dar după ce s-au consultat cu prietenii şi cu bucătarii, tortul fiind cel mai greu de gasit. „Tot meniul e fresh, de vară, de 40 de grade, ca lumea să nu se simtă nici îngreunată, nici să nu existe probleme de căldură, iar tortul de fresh, cu ciocolată şi fructul pasiunii”, a spus Roberta Anastase.

Fosta preşedinte a Camerei nu a vrut ca soţul să-i vadă rochia înainte de ziua nunţii. Rochia Roberta Anastase a fost o creație Cătălin Boteazatu.

„E cu trenă, dar urmăreşte linia corpului. Eu sunt înaltă, drept care modelul care urmăreşte linia corpului mă avantajează mai mult decât stilul printesă”, a mai spus Roberta Anastase.

Ea s-a căsătorit, vineri, la Ploieşti, cu Victor Farca, ceremonia fiind oficiată de primarul social-democrat al oraşului.

Fosta preşedintă a Camerei Deputaţilor Roberta Anastase, care în luna martie a împlinit 37 de ani, a dezvăluit, în emisiunea „Poveştiri adevărate” de la postul de televiziune Acasă, detalii despre relaţia cu omul de afaceri Victor Farca, cu care a venit la emisiune.

Cei doi au povestit că s-au cunoscut în anul 1998, la Techirgiol, unde Roberta Anastase, pe atunci membru al Partidului Democrat, organiza Şcoala de Tineret. Victor Farca, prieten cu unii dintre tinerii din PD, a mers la aceştia, la mare, unde a cunoscut-o pe Roberta Anastase. Cei doi s-au apropiat în timp şi au devenit un cuplu în anul următor.

„M-a cucerit cu calm şi sinceritate. Am simţit lucrul acesta şi mi-a câştigat încrederea. (…) Apropierea a devenit firească şi s-a produs în foarte, foarte multe luni în care noi ne-am întâlnit, am stat de vorbă, nici nu puteam să spunem că suntem prieteni… Era o amiciţie”, a povestit Roberta Anastase.

Anastase a admis că prin activitatea sa politică a creat „în mod conştient un dezechilibru” în viaţa sa, dar că acum îşi doreşte foarte mult un copil.

„În viaţă este bine întotdeauna să existe un echilibru. Eu, în toată perioada asta, am făcut conştient un dezechilibru. Am avut noroc că cei din jurul meu care ţin la mine au ales să mă susţină. Dar cred că în viaţă trebuie să existe un echilibru, trebuie să existe o familie şi îmi doresc foarte mult şi un copil. În final, dacă e să tragem linie, rămân amintiri mai frumoase sau mai puţin frumoase din perioada în care ocupi o funcţie publică, dar cei care-ţi rămân alături pe toată perioada vieţii sunt soţul tău, părinţii tăi, copiii tăi” a afirmat Roberta Anastase.

Ea a mai spus că are verigheta de peste un an şi că recent verigheta sa a fost completată cu cea a viitorului său soţ. Anastase a povestit că şi-a dorit un model anume de verighetă, „cu mici diamante pe ea” şi că verigheta lui Victor este „simplă, fără nimic spectaculos în ea”.

Întrebaţi cine conduce la ei acasă, Victor Farca a spus că fiecare are „responsabilităţile lui”, dar că „deciziile le ia Roberta”.

Una dintre aparițiile care s-au făcut remarcat la nunta Robertei Anastase a fost Elena Udrea, care a fost imbracata intr-o rochie rosie din paiete, care i-a lasat la vedere spatele. Catalin Botezatu, dar si ceilalti invitati au laudat-o pentru vestimentatia aleasa.

Cookies