BAZAR

ROBERT TURCESCU,OFIŢER ACOPERIT. Primele declaraţii ale lui Robert Turcescu:”Nu am nimic de ascuns”

ROBERT TURCESCU, OFIŢER ACOPERIT. Realizatorul tv a declarat că „nu s-a ascuns” zilele acestea și că nicio autoritate a statului nu i-a bătut la ușă după dezvăluirile făcute duminică. „La ușa mea au bătut doar prietenii”, a spus Robert Turcescu într-o declarație în exclusivitate acordată RomaniaTV.

ROBERT TURCESCU, OFIŢER ACOPERIT. „Nu fug de nimic, m-ati gasit acasă, am stat de vorba, nu vreau să comentez. Nu vreau să mă justific in fața opiniei publice”, și-a început Robert Turcescu discursul.

ROBERT TURCESCU, OFIŢER ACOPERIT. „Nu-mi doresc decât judecători drepți. Mă simt de parcă aș fi dat jos un rucsac greu. Nu am nimic de ascuns”, a continuat Turcescu.

Redăm o parte din dialogul purtat de reportul RTV cu Robert Turcescu:

Turcescu: Îmi doresc judecători drepți. Nu vreau să intru în niciun fel de dezbatere, nu sunt la un talkshow, îmi dau seama cât de mare este curiozitatea ta și a multor altora. În această speță, tot ce am avut de spus am spus pentru opinia publică, tot ce am avut de arătat am arătat pentru opinia publică.

Reporter: Nu ai spus niciodată cu subiect și predicat sunt ofițer acoperit….

Turcescu: Eu vreau să existe o judecată în legătură cu acest lucru.

Reporter: Cum vezi reacția celor de la Parchetul General care întârzie să ia o decizie?

Turcescu: Sunt evoluții firești, într-un stat firesc. Este decizia lor. Eu sunt aici. M-ați găsit voi. Dacă mâine vine cineva și mă invită undeva, vreo autoritate a statului, mă duc. N-am niciun fel de… Atât îmi doresc. Dacă există o judecată sau dacă va exista îmi doresc judecători drepți. Mă simt ca si când aș fi dat jos un rucsac din spinare. Nu mi-e frică de ceea ce se va întâmpla. Sunt un om care a făcut acest… a spus partea lui poate de adevăr. N-am nimic de ascuns.

Reporter: Te-a căutat Armata, MApN, Parchetul….

Turcescu: La ușa mea au bătut prietenii.

Reporter: Din partea breslei nu ai avut parte de susținere, cel puțin pe bloguri…

Turcescu: Eu nu m-au uitat delocla ce s-a întâmplat în momentul de față. E dreptul lor să-mi reproșeze orice, e dreptul lor să spună absolut orice pentru că este judecata lor. Eu le respect în acest moment judecata. Și celor care sunt pro și a celor care sunt contra. Nu-i pot învinui pe niciunii.

Reporter: Documentele prezentate pot fi ușor desființate….Ce este cu acele documente? Sunt reale?

Turcescu: Ceea ce dețin și ceea ce am pus pe blogul meu sunt lucrurile pe care le dețin. Dacă cineva vrea să le vadă în original, dintre cei care au dreptul să vadă acest lucru, chemându-mă în fața unui decător, voi face acest lucru. Restul… Să spun eu că sunt într-un fel sau altul? Nu are niciun fel de importanță în momentul de față ce spun eu în fața opiniei publice sau în fața altora. Ceea ce spun în fața unui judecător sub jurământ este cu totul și cu totul altă situație. Că sunt, că nu sunt….Explicațiile pe care trebuie să le dau în această chestiune le voi da în fața unui decător în măsura în care se va întâmpla acest lucru. Restul… Rucsacul cu pietre l-am dat jos din cârcă.

Reporter: Dezbaterile prezidențiale… A fost favorizat vreunul dintre candidați? Și în speță Traian Băsescu?

ROBERT TURCESCU, OFIŢER ACOPERIT.  Turcescu: Judecați voi orice fel de situație de genul acesta. Ați văzut. Există înregistrările, revedeți-le. Judecați voi dacă am favorizat pe cineva în momentul respectiv, dacă n-am favorizat pe cineva. Faceți o judecată dreaptă și dacă voi considerați că am favorizat pe cineva spuneți da, l-a favorizat pe x sau y. Dacă, din contră, z sau ț au fost favorizați, faceți această judecată. Dacă ajungeți la o concluzie, eu nu vă voi blama dacă a fost pro sau contra.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button