Robert Negoiță vs. Poliția Capitalei. Mașina cu girofar a parcat pe spațiul verde, primarul s-a enervat

30 iun. 2021
385 Afișari
Robert Negoiță vs. Poliția Capitalei. Mașina cu girofar a parcat pe spațiul verde, primarul s-a enervat

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a reacționat pe Facebook după ce o mașină de poliție a parcat pe spațiul verde. Edilul a cerut explicații, iar Poliția Capitalei nu a întârzit să prezinte un răspuns.

O mașină de poliție a parcat pe spațiul verde din Sectorul 3, în fața unui centru comercial, lucru ce l-a nemulțumit pe Robert Negoiță, care a postat imaginea pe Facebook.

„Ministerul Afacerilor Interne, România, pe bune?!?!“, este mesajul lui Robert Negoiță postat împreună cu poza.

Răspunsul Poliției Capitalei nu a întârziat să apară, oamenii legii explicând că mașina cu pricina a fost parcată acolo pentru că polițiștii nu au dorit să încurce traficul, fiind în timpul unui flagrant.

Cetațenii care au văzut imaginea pe contul de Facebook al primarului au cerut punerea în aplicare a legii și sancționarea șoferului, așa cum se procedează cu alți oameni care parchază pe spațiul verde. Robert Negoiță le-a explicat că nu el a făcut poza și că a primit-o de la un cetățean, precizând că a informat Poliția Locală cu privire la acest aspect.

Mașină de poliție parcată pe spațiul verde. Polițiștii erau în misiune

În comunicatul Poliției Capitalei se precizează că polițiștii Secției 12 au parcat pe spațiul verde pentru a nu bloca traficul aglomerat la acea oră, fiind în misiune după ce alți colegi de-ai lor prinseseră un bărbat de 31 de ani în flagrant când sustrăgea mai multe portofele din centrul comercial în fața căruia parcaseră neregulamentar.

Ulterior, hoțul a fost condus la sediul subunității de poliție, pentru audieri, fiind și reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În luna mai un alt primar de sector, Ciprian Ciucu, de la S6, a avut o dispută cu Poliția după ce a explicat, tot într-o postare pe Facebook, că a fost ”luat la mișto” când a sunat la poliție să reclame o cursă ilegală de mașini.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, spunea că a sunat la Brigada Rutieră a Capitalei pentru a semnala o cursă ilegală de mașini, însă ofițerul de serviciu care a răspuns la apel l-a luat ”la mișto” și i-a ”închis telefonul în nas”.

Atunci, Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că va face verificări interne.

Cookies