Robert Negoiță se simte primar de sector la Atena. Pe lângă palmieri, a cumpărat și măslini, portocali și mandarini. O atenție, o măslină din măslinul de 600 €

16 mai 2023
646 Afișari
Robert Negoiță se simte primar de sector la Atena. Pe lângă palmieri, a cumpărat și măslini, portocali și mandarini. O atenție, o măslină din măslinul de 600 €
Robert Negoiță se simte primar de sector la Atena. Pe lângă palmieri, a cumpărat și măslini, portocali și mandarini. O atenție, o măslină din măslinul de 600 €. Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Scandalul palmierilor continuă! După ce Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a scos palmierii plantați de Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 din Piața Unirii, acesta i-a plantat în fața primăriei. Acesta a declarat că a plantat și niște măslini ca locuitorii din Sectorul 3 să se simtă ca-n Grecia.

Robert Negoiță a plantat și măslini în Sectorul 3, pe lângă palmieri

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a declarat că va continua să planteze palmierii în tot Sectorul 3, inclusiv pe bulevarde, pentru că aceștia nu sunt „copaci ilegali”. În continuare, acesta susține că locuitorii au nevoie de spații verzi și se pare că ar da orice sumă de bani pentru a realiza acest lucru, copacii fiind „generatori de oxigen”.

Palmierii achiziționați au fost plantați în fața primăriei (3 la număr), în Parcul Pantelimon, unde vor mai urma și alții și în fața Halei Laminor.

Edilul a spus că a cumpărat 200 de palmieri. Pentru fiecare bucată a cheltuit aproximativ 1.000 de lei, așa cum a anunțat și pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Robert Negoiță a cumpărat și măslini pentru a fi plantați în Sectorul 3, iar unul dintre aceștia a fost plantat în curtea unei biserici.

Sunt atât de bucuros că am plantat acești măslini în curtea Bisericii Sf. Gheorghe, chiar înainte de hram. Și eu am văzut cetățeni care se duceau acolo și făceau poze și nu doar că făceau poze – rupeau, așa, câte o rămurică și plecau cu o rămurică de măslin acasă. Pentru mine e o mare bucurie să văd cetățeni care au parte… sunt conștient că unii n-au ajuns niciodată în Grecia să vadă un măslin sau în Turcia. Și au trăit bucuria să poată să admire o plantă vie care să trăiască în curtea bisericii.

Edilul Sectorului 3 a declarat că un măslin a costat suma de 10.000 de lei. Adică 500-600 de euro. Adică mult.

Pe lângă acești copaci exotici, a mai achiziționat și mandarini și portocali, conform ObservatorNews.ro.

Primarul nu pare să-și facă griji de felul în care vor fi udați și îngrijiți. Sistemul de udare urmează să fie montat și alimentarea se va face cu apă din lacul Parcului IOR.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies