Robert Negoiță, scrisoare deschisă către Nicușor Dan: Îl aștept mâine, în Parcul IOR, să spună comunității ce decizie a luat pentru terenul retrocedat

30 aug. 2023
3357 Afișari
Robert Negoiță, scrisoare deschisă către Nicușor Dan: Îl aștept mâine, în Parcul IOR, să spună comunității ce decizie a luat pentru terenul retrocedat
Robert Negoiță, scrisoare deschisă către Nicușor Dan: Îl aștept mâine, în Parcul IOR, să spună comunității ce decizie a luat pentru terenul retrocedat. Sursa foto: Facebook/ Robert Negoita

Miercuri seară, 30 august, Robert Negoiță a anunțat pe Facebook că a trimis o scrisoare deschisă către Nicușor Dan. Primarul Sectorului 3 îi dă întâlnire primarului general, joi, la ora 17:00, la intrarea în Parcul IOR, „să vină și să spună și să spună comunității noastre ce decizie a luat pentru terenul retrocedat”.

Robert Negoiță, scrisoare deschisă către Nicușor Dan: Îl așteptăm mâine, în Parcul IOR

După incendiul de marți seară din partea retrocedată a Parcului IOR, miercuri dimineață, Robert Negoiță i-a cerut ajutorul lui Nicușor Dan, astfel încât să se găsească soluții pentru că această zona a Bucureștiului a ajuns să fie distrusă, iar PS3 nu poate ataca decizia de retrocedare în instanță.

Miercuri seară, primarul Sectorului 3 a anunțat că i-a trimis o scrisoare deschisă primarului general al Capitalei și îl așteaptă, alături de cetățeni, joi, 31 august, la ora 17:00, în Parcul IOR, să spună comunității ce decizie a luat pentru terenul retrocedat.

Negoiță amintește că a trecut aproape jumătate de an de când Nicușor Dan a venit să vadă cu ochii lui dezastrul din Parcul IOR și a spus că analizează situația și revine cu vești în „șase săptămâni”.

Primarul Sectorului 3 le transmite bucureștenilor interesați că-i așteaptă joi, 31 august, la ora 17:00, la intrarea dinspre Biserica Maramureșeană:

să ne arătăm susținerea pentru recupererea terenului retrocedat ilegal din Parcul IOR. Îl așteptăm acolo pe Primarul General.

Mesajul integral

I-am trimis domnului Primar General o scrisoare deschisă.

Îl așteptăm mâine, 31 august, în #ParculIOR, intrarea dinspre Biserica Maramureșeană, la ora 17:00, să vină și să spună comunității noastre ce decizie a luat pentru terenul retrocedat.
E aproape jumătate de an de când analizează situația, de când a venit aici să vadă cu ochii săi dezastrul și cele 6 săptămâni, pe care le dăduse chiar dânsul ca termen pentru a-și finaliza analiza, au trecut de luni bune.

Haideți să ne adunăm mâine, 31 august 2023, de la ora 17:00, la intrarea dinspre Biserica Maramureșeană să ne arătăm susținerea pentru recupererea terenului retrocedat ilegal din Parcul IOR. Îl așteptăm acolo pe Primarul General, a transmis Robert Negoiță pe Facebook.

Scrisoarea deschisă

Sursa foto: Facebook/ Robert Negoita
Sursa foto: Facebook/ Robert Negoita
Cookies