Robert Negoiță s-a descălțat pe Facebook, să schimbe pantofii năclăiți pe un șantier cu ăia chipeși, de oraș. Și, totuși, nu știm cât poartă

28 mart. 2023
3253 afișări
Robert Negoiță s-a descălțat pe Facebook, să schimbe pantofii năclăiți pe un șantier cu ăia chipeși, de oraș. Și, totuși, nu știm cât poartă
Robert Negoiță s-a descălțat pe Facebook, să schimbe pantofii năclăiți pe un șantier cu ăia chipeși, de oraș. Și, totuși, nu știm cât poartă. Sursa foto: Facebook - Robert Negoiță

Robert Negoiță a fost surprins de paparazzii în timp ce-și schimba pantofii de pe șantier plini de praf și noroi cu cei buni, curați, cu care se plimbă prin Sectorul 3, pe la metrou, pe trotuarele de care este nemulțumit. De fapt, fotografii erau doar colegii lui, dar a făcut haz de necaz și a postat fotografiile pe Facebook.

Robert Negoiță s-a descălțat de pantofii de șantier ca să-și ia pantofii de oraș

Amuzat de postura în care a fost fotografiat, Robert Negoiță a împărtășit întâmplarea comunității sale de pe pagina de Facebook. Le-a oferit colegilor săi eticheta de „amuzanți” după ce aceștia l-au pozat în timp ce-și schimba adidașii murdari pe care i-a purtat pe șantier:

Am niște colegi tare amuzanți. Cum au văzut ei că schimb încălțămintea de șantier cu cea „bună, de oraș”, cum au făcut pe paparazzi.

Adaptabilitatea e cheia pentru momentele în care este plecat pe teren, transmițând live, pe Facebook. Ia după acesta și adidași de schimb și nu este niciun secret:

Pai, na, asta e când stai mult pe teren și mergi pe la lucrări. Te adaptezi, nu e niciun secret.

În portbagajul mașinii avea adidașii de schimb curați pe care să-i poarte în plimbările sale prin Sectorul 3. De exemplu, la începutul lunii martie a mers prin oraș cu metroul, un lucru pe care nu-l face foarte des, ca să scape de chioșcurile abandonate și insalubre din stația Piața Unirii.

Recent, a vizitat și Parcul IOR, în zona retrocedată a acestuia, de unde a făcut un live pe Facebook prin care a felicitat Grupul de Inițiativă Civică IOR – Titan. Declara că speră ca un proces pentru recuperarea zonei să fie demarat de Nicușor Dan, primarul general al Capitalei. În administrația Primăriei Sectorului 3 nu a fost niciodată, dar își dorește să fie luate măsuri, a declarat acesta.

Postarea cu adidașii a strâns numeroase comentarii și reacții:

Și noi facem la fel… De la ieșirea din bloc până la mașină și retur, scrie într-un comentariu R. G. M.

Chiar v-au luat prin surprindere!, spune M. G.

Cu toate acestea, încă nu am aflat cât poartă la pantof.

Robert Negoiță își schimbă adidașii de pe șantier. Sursa foto: Facebook - Robert Negoiță
Robert Negoiță își schimbă adidașii de pe șantier. Sursa foto: Facebook – Robert Negoiță

Pavajul de pe Bd. Liviu Rebreanu se strică iar și iar

În urmă cu doar câteva zile, primarul Sectorului 3 a luat la pas cu adidașii de oraș Bulevardul Liviu Rebreanu, care i-a creat neplăceri vizuale. Acesta voia să vadă cum arată lucrările de reabilitare care au fost realizate de Primăria Municipiului București (PMB).

Pe Strada Râmnicul Sărat pavajul a fost refăcut de nenumărate ori, însă tot se ivesc probleme, iar lucrările de reabilitare ajung să arate la fel ca înainte:

Suntem pe strada Râmnicu Sărat, în zona Liviu Rebreanu. Au reapărut problemele cu pavajul pus de Primăria Generală. A durat 10 ani de zile să facă bulevardul ăsta și l-au făcut așa cum se vede. Uitați cum arată pavajul!

Oamenii au reclamat mai multe incidente prin care au trecut din cauza pavajului distrus. Aceștia s-au împiedicat sau chiar au căzut, conform declarațiilor lui Robert Negoiță.

Primarul a mai transmis că PS3 nu este responsabilă pentru repararea acelei zone, ci PMB. Cu toate acestea, a transmis că va rezolva problema, nefiind mulțumit de lucrările efectuate de PMB.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies