ARHIVA B365

Robert Negoiță primește sfaturi de la un medic vedetă. Proiect coordonat de dr. Adina Alberts în S 3

Echipa de consilieri a primarului de la Sectorul 3 o are în componență și pe doctorița Adina Alberts. Aceasta este implicată de mai mulți ani în diverse campanii sociale. A pornit un proiect de ajutare a persoanelor vulnerabile din Capitală, în acest moment Asociația care îi poartă numele având în grijă permanentă aproximativ 50 de persoane defavorizate.

Primarul Negoiță a fost văzut adesea în compania ei. Mai mult, acesta i-a dat mână liberă medicului să supravegheze dezvoltarea unui nou centru de relaxare și educare pentru copii și tineret, dar și pentru destinderea și recuperarea adulților și seniorilor. Acest proiect este unic în Europa prin complexitatea serviciilor, capacitate, dotări și utilități.

Situat în parcul Pantelimon, pe malul lacului Pantelimon, Complexul AQUAVENTURA este amplasat pe o suprafață de 68 000 mp, cu piscine si topogane exterioare și interioare, iar clădirea centrală are 20 000 mp dispuse pe 7 nivele.

Se pare că dr Alberts este foarte dedicată atribuțiilor sale de consilier. Aceasta ar fi și glumit cu Robert Negoiță, spunându-i într-o ședință că nu se lasă până nu-și dă și „rezidențiatul” în administrație publică.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button