Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a fost reabilitat de Comitetul Național Executiv al PSD

de:
23 dec. 2019
0 Afișari
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a fost reabilitat de Comitetul Național Executiv al PSD

 

El fusese suspendat de CEX al PSD în mandatul Vioricăi Dăncilă pentru declarații și comportament repetat impotriva conducerii partidului.

Chestionat cu privire la o eventuală decizie a noii conduceri a PSD în privința revocării sancțiunii sale, Robert Negoiță a spus că nu e foarte sigur că își mai dorește să revină în partid.

Marcel Ciolacu a anunțat că în ședința Comitetului Executiv de luni a fost luată decizia să fie anulată hotărârea de suspendare a lui Robert Negoiță din PSD.

„Am suspendat sau am anulat decizia de suspendare a dl Robert Negoiță. Din acest moment decizia îi aparține dacă vine în partid și va dori să candideze din partea PSD, cum a făcut-o și data trecută pentru Sectorul 3″, a declarat liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, la finalul CEx.

Gabriela Firea a declarat, luni, înaintea ședinței CEx, referitor la posibila anulare a suspendării lui Robert Negoiță din PSD, că s-ar bucura deoarece a avut o colaborare bună cu acesta, iar în partid e bine să nu mai fie această atitudine de a fi exclus sau izolat, în cazul în care ai mesaje care contravin celor oficiale.

Robert Negoiţă a fost suspendat din PSD la începutul lunii iulie, pentru o perioadă de şase luni, în baza unei decizii adoptate de Comitetul Executiv (CEx) al PSD. Decizia a fost luată ca urmare a „atacurilor repetate” pe care Negoiţă le-ar fi avut la adresa liderilor formațiunii.

Cookies