ÎN BUCUREȘTIȘTIRI

Robert Negoiță: Mi s-a cerut șpagă pentru un PUZ

Robert Negoiță, Primarul Sectorului 3, a dezvăluit că, în urmă cu 18 ani, i s-a cerut șpagă pentru un PUZ, motiv pentru care a organizat un flagrant.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti se va întruni în şedinţă vineri, pe ordinea de zi figurând, printre cele 42 de proiecte, cel privind suspendarea unor PUZ-uri coordonatoare pentru sectoarele 2, 3, 4, 5 şi 6.

În acest context, Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță a declarat, la Digi24, că, în urmă cu 18 ani, când era om de afaceri, i s-ar fi cerut mită pentru aprobarea unui PUZ, însă el ar fi refuzat și ar fi organizat un flagrant.

”Eu am fost înainte și dezvoltator și știu bine cum trec PUZ-urile în general pe la Consiliul General. Trebuie să lucrezi cu firma care trebuie, să dai plicușorul pe unde trebuie. Eu, personal, am organizat un flagrant, acum 18 ani când eram în mediul de afaceri și nu mai puteam să rezist și mi s-a cerut șpagă”, a declarat Robert Negoiță.

Așa cum era de așteptat, decizia lui Nicușor Dan de a intoroduce pe  ordinea de zi a ședinței de astăzi a Consiliului General al Municipiului București proiectul de suspendare a PUZ-urilor de sector a născut aprigi controverse.

Nicușor Dan le vrea suspendate pe doi ani, primarii implicați au sărit ca arși, iar prietenii din campanie din PNL ai Primarului General trădează și votează dacă acestea se suspendă pe doar trei luni.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button