Robert Negoiță le reamintește bucureștenilor din Sectorul 3 de ședința de astăzi: „Vă aștept să analizăm propunerile împreună”

10 aug. 2023
5119 Afișari
Robert Negoiță le reamintește bucureștenilor din Sectorul 3 de ședința de astăzi: „Vă aștept să analizăm propunerile împreună”
Robert Negoiță le reamintește bucureștenilor din Sectorul 3 de ședința de astăzi: „Vă aștept să analizăm propunerile împreună”. Sursa foto: Facebook/ Robert Negoiță

Primarul Robert Negoiță le reamintește bucureștenilor din Sectorul 3 de ședința de astăzi, unde vor fi dezbătute propuneri de îmbunătățire a regulamentului pentru parcările de reședință.

La ce oră are loc sedința lui Negoiță și unde

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, le-a reamintit bucureștenilor că astăzi are loc întâlnirea unde se va discuta despre regulamentul parcărilor de reședință din sector:

Vă reamintesc, azi, de la 17:00, la Sala Gloria ne întâlnim să dezbatem propuneri de îmbunătățire a regulamentului pentru parcările de reședință din sectorul nostru.”

Edilul a transmis că mai multe persoane i-au trimis deja propuneri și idei, dar îi așteaptă în această după-amiază la ședință pentru a le discuta:

Deja unii dintre dumneavoastră mi-ați scris cu anumite idei și sugestii, iar în această după-amiază vă aștept să analizăm și să stabilim împreună, așa cum facem de fiecare dată, cele mai bune variante pentru gestionarea parcărilor.”

Ședință cu Robert Negoiță
Ședință cu Robert Negoiță. Sursa foto: Facebook/ Robert Negoiță

Robert Negoiță îi așteaptă cu interes pe bucureșteni

Edilul Robert Negoiță a anunțat marți, într-un live pe Facebook, că, pe data de 10 august, îi invită pe bucureșteni la o dezbatere publică în cadrul căreia se va discuta despre regulamentul parcărilor din Sectorul 3.

De asemenea, primarul a spus că îi așteaptă cu mult interes pe toți:

Pe toți cei care aveți opinii, care vreți să contribuiți pentru îmbunătățirea actualului regulament, vă invit la Sala Gloria, la o discuție, o dezbatere. 

Totodată, vă mulțumesc tuturor celor care ați scris pe Facebook cu opinii, sesizări, cu propuneri. Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați implicat. 

Va aștept cu mult interes să ne asiguram că vor avea o variantă cât mai corectă și mai aproape de ce ne dorim a viitorului regulament.”

Te-ar putea interesa și:

Cookies