Robert Negoiță își dă întâlnire astăzi cu bucureștenii. Primarul va discuta cu locuitorii despre reabilitarea termică, și nu numai, la Sala Gloria, dar și în alte locații

25 sept. 2023
299 Afișari
Robert Negoiță își dă întâlnire astăzi cu bucureștenii. Primarul va discuta cu locuitorii despre reabilitarea termică, și nu numai, la Sala Gloria, dar și în alte locații
Robert Negoiță își dă întâlnire astăzi cu bucureștenii. Primarul va discuta cu locuitorii despre reabilitarea termică, și nu numai, la Sala Gloria, dar și în alte locații | Sursă foto: Facebook- Robert Negoiță

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, îi invită la o întâlnire pe cetățenii ce locuiesc în blocuri care nu au fost reabilitate termic, și care doresc să beneficieze de acest tip de lucrări.

Bucureștenii sunt așteptați în această după-amiază la Sala Gloria.

Robert Negoiță își dă întâlnire astăzi cu bucureștenii

Bucureștenii din Sectorul 3, ce locuiesc în blocuri nereabilitate termic și pentru care Asociațiile de Proprietari nu au depus la zi dosarele, sunt invitați la o întâlnire cu primarul Robert Negoiță.

Edilul îi așteaptă pe cetățenii ce doresc ca imobilele în care locuiesc să fie reabilitate, astfel încât cheltuielile din timpul iernii să fie reduse. Iată mesajul transmis de primar:

În atenția celor care locuiesc în blocuri ce nu au fost încă reabilitate termic și doresc să beneficieze de avantajele acestor investiții atât de necesare și utile pentru confortul nostru și pentru reducerea cheltuielilor, dar unde Asociațiile de Proprietari nu au depus la zi dosarele în vederea începerii lucrărilor.

Întâlnirea va avea loc în data de 25 septembrie 2023, la ora 17:00, în incinta Sălii Gloria din Sectorul 3.

De asemenea, Robert Negoiță a anunțat că, ulterior, va merge în mai multe zone unde se va întâlni cu cetățenii. În cadrul întâlnirilor din teren sunt așteptați atât președinții și administratorii de bloc, cât și proprietarii de apartamente din respectivele imobile.

Întâlnirile din teren vor avea loc pe:

  • 18:30 – Strada Lucrețiu Pătrășcanu numărul 1, în fața blocului G3,
  • 19:30 – Parcul aflat la intersecția dintre Strada Agatha Bârsescu și Strada Iancu Brezeanu,
  • 20:30 – Locul de joacă aflat pe Strada Panait Cerna numărul 7.

Edilul a transmis:

Chiar dacă tema este reabilitarea termică, vă aștept în teren și pe cei care locuiți în aceste zone și doriți să discutăm diferite aspecte ce țin de administrația locală.

Cetățenii au fost informați despre întâlnirile ce vor avea loc luni, 25 septembrie 2023, prin intermediul unor afișe ce au fost lipite la intrările blocurilor ce nu au fost reabilitate termic.

Cookies