Robert Negoiță invită bucureștenii pasionați de mașini în poligonul din Sectorul 3. „După programul polițiștilor e loc și de drifturi”

23 mart. 2023
1404 Afișari
Robert Negoiță invită bucureștenii pasionați de mașini în poligonul din Sectorul 3. „După programul polițiștilor e loc și de drifturi”
Robert Negoiță invită bucureștenii pasionați de mașini în poligonul din Sectorul 3. „După programul polițiștilor e loc și de drifturi” | Sursă foto: Captură Facebook- Robert Negoiță

Primarul Robert Negoiță a realizat un clip prin care le-a transmis bucureștenilor pasionați de mașini și de drifturi că sunt așteptați în poligonul din Sectorul 3. Aici oamenii pot practica sporturi cu mașinile într-un mediu controlat, fără a se expune riscurilor.

Bucureștenii pot merge în poligonul din Sectorul 3 pentru a face drifturi

Primăria Sectorului 3 a realizat poligonul respectiv pentru Brigada Rutieră. În acest loc se exersează conducerea preventivă, astfel încât accidentele rutiere să poată fi evitate, după cum transmite Robert Negoiță.

Cu toate astea, după programul poliției, primarul le transmite bucureștenilor că pot veni aici să facă drifturi, liniuțe și alte sporturi ce implică vehiculele. Poligon reprezintă un spațiu sigur în care acest tip de activități pot fi practicate fără ca viața celor aflați la volan fie pusă în pericol.

Iată declarația făcută de edilul din Sectorul 3:

Aici învață polițiștii să conducă preventiv, dar e loc și de drifturi. După programul poliției se poate face fix așa ceva. Cei care sunt doritori să vină să facă drifturi, să facă liniuțe, să se joace cu mașinile, pot veni oricând aici.

Îi așteptăm cu mult interes.

Primarul Sectorul 3 a transmis și că își dorește că pe viitor, în parteneriat cu persoanele interesate, să organizeze în cadrul acestui poligon evenimente dedicate sporturilor cu mașina.

Sportul cu mașina este interesant pentru mulți și practicat de mulți șoferi din București.

În cazul în care astfel de evenimente vor avea loc, anunțurile referitoare la acestea vor fi făcute atât pe pagina de Facebook a Primăria Sectorului 3, cât și pe site-ul oficial al administrației publice.

Robert Negoiță a transmis și care este adresa poligonului unde bucureștenii pot merge pentru a se distra cu mașinile. Acesta se află pe: Drumul Gura Badicului Sector 3. Primarul a dat și un punct de reper – este lângă terenurile de sport.

Cookies