Robert Negoiță, în culmea fericirii. Zeci de mii de bucureșteni din Sectorul 3 şi-au achitat online taxele şi impozitele locale

16 feb. 2021
78 Afișari
Robert Negoiță, în culmea fericirii. Zeci de mii de bucureșteni din Sectorul 3 şi-au achitat online taxele şi impozitele locale

Robert Negoiță este în culmea fericirii marți, potrivit unei postări făcute pe Facebook. Primarul Sectorului 3 transmite că zeci de mii de bucureșteni din Sectorul 3 şi-au achitat online taxele şi impozitele locale în acest an, o creștere semnificativă față de anul trecut.

Primarul Robert Negoiţă a informat, marţi, că, de la începutul anului, peste 41.500 de contribuabili din Sectorul 3 şi-au achitat online taxele şi impozitele locale, înregistrându-se o creştere „semnificativă” comparativ cu aceeaşi perioadă din 2020.

El a precizat că această cifră reprezintă aproape 10% din totalul plăţilor online făcute la nivel naţional.

Mesajul făcut de Robert Negoiță

„Din 2012 şi până în prezent, trendul ascendent s-a menţinut, înregistrând cu fiecare an un nou record. Pe scurt, de la an la an, tot mai mulţi locuitori ai Sectorului 3 au fost convinşi să folosească soluţiile online, fără drumuri şi fără cozi, pentru a efectua aceste plăţi. Iar asta ne-a adus, consecutiv, titlul de campioni pe ţară la plăţile online”, a scris Negoiţă, pe Facebook.

Primarul a amintit că, până pe 31 martie, se acordă o bonificaţie de 10% pentru plata integrală a taxelor şi impozitelor locale.

Cookies